Kuva: AOP

Miltä näyttää Timothée Chalamet Willy Wonkana? Ensimmäinen kuva julki

11.10.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Samaisessa roolissa on aiemmin nähty Johnny Depp.

Uutisoimme aiemmin tänä vuonna siitä, kuinka 24-vuotias Timothée Chalamet kiinnitettiin suklaatehtailija Willy Wonkasta kertovaan jatko-osaan. 

Alkuperäinen Willy Wonkasta kertova elokuva julkaistiin vuonna 1971. Tuolloin Willy Wonkaa näytteli Gene Wilder. Vuonna 2005 julkaistussa versiossa puolestaan Johnny Depp nähtiin Wonkan roolissa. Wonkan hahmo ja koko Jali ja suklaatehdas -elokuva perustuu Roald Dahlin klassikkoromaaniin vuodelta 1964.

Nyt Chalamet on julkaissut ensimmäisen maistiasen siitä, miltä hän näyttää suklaatehtailijan roolissa. Instagramissa julkaistu kuva on saanut miehen seuraajat innostumaan ja kommentteja onkin tullut runsaasti.

"Apua, en malta odottaa."

"Ooh, odotan tätä suurella innolla."

"Ihan parasta. Vaikuttaa jo nyt hyvältä."

Kuvan näet alta. Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen myös täältä.

Tietojen mukaan tulevaa elokuvaa on kuvattu Warner Brosin studioilla Leavesdenissa ja sen on määrä saada ensi-iltansa 17. maaliskuuta 2023. 

Elokuva seuraa nuoren Wonkan elämää ennen kuin hänestä tuli kuuluisa suklaatehtailija. Yksi tärkeimmistä käänteistä on paljastus siitä, kuinka hän tapasi salaperäiset Oompa Loompasit ja miten he päätyivät töihin hänen tehtaalleen. 

Elokuvassa nähdään Chalametin lisäksi myös Olivia Coleman, Keegan-Michael Key, Rowan Atksinson, Sally Hawkin sekä Matt Lucas. Ohjaajana toimii Paul King.

Lue myös: Johnny Deppin tytär Lily-Rose palasi yhteen eksänsä kanssa - "He ovat todella onnellisia"

Lue myös: Suklaatehtailija Willy Wonka palaa valkokankaille: Legendaarisesta hahmosta musikaalielokuva!

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat