Kuva: AOP

Paul Walkerin Meadow-tytär avioitui ja Vin Diesel saattoi hänet alttarille - herkkä kuva julki

25.10.2021 12:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kuvajulkaisu on kerännyt suuren määrän tykkäyksiä.

Edesmenneen Paul Walkerin Meadow-tytär asteli avioon rakkaansa Louis Thornton-Allanin kanssa aiemmin tässä kuussa. Vasta nyt viikkoja myöhemmin Meadow julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvajulkaisun suuresta päivästään.

Häitä juhlittiin dominikaanisessa tasavallassa lähimpien ihmisten läsnäollessa. Meadow'n Instagram-tilillä julkaistusta kuvasta käy ilmi, että hänet saatteli alttarille hänen isänsä hyvä ystävä, näyttelijä Vin Diesel, 54. 

Julkaisussa Diesel nähdään vaalean siniseen pukuun sonnustautuneena. Silmillään hänellä on tuttuun tapaan jo tavaramerkiksi muodostuneet aurinkolasit. 

Kuvan pääset katsomaan alta tai täältä

Kuten arvata saattaa ovat Diesel ja Meadow hyvin läheisiä toistensa kanssa. Olemme aiemmin muun muassa kertoneet, kuinka Diesel onnitteli Meadowia tämän 21-vuotissyntymäpäivänä. 

"Voisin sanoa, miten ylpeä olen siitä, millainen sinusta on tullut. Mutta totuus on, että olen aina ollut sinusta ylpeä. Hyvää syntymäpäivää Meadow!" Diesel kertoi ja jatkoi:

"Tiedän, että täytät 21 ja haluat lähteä Japaniin, mutta perheellä on kakku sinua varten, joten kiirehdi! Rakastan sinua, toivoen Vin-setä"

Lue myös: "Aina ja ikuisesti" - Paul Walkerin tytär Meadow, 22, kihlautui poikaystävänsä kanssa

Lue myös: Paul Walkerin Meadow-tytär on löytänyt itselleen rakkauden - fanit innostuivat pariskuntakuvasta

Kilpailut

Uusimmat