Kuva: Marek Sabogal

Muistatko TIS-Aarnen ja -Amalian? Kriisiin ajautunut pari deittailee muita uudessa tosi-tv-sarjassa

25.10.2021 16:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Singletown Suomi julkaistaan Discovery+-palvelussa 3. marraskuuta.

3. marraskuuta alkaa uusi reality-ohjelma, kun Singletown Suomi julkaistaan Discovery+-palvelussa. Ohjelma on aikaisemmin ollut iso hitti Tanskassa ja Isossa-Britanniassa. 

Singletown Suomi -ohjelmassa viisi paria haluavat lähteä tauolle suhteestaan ja miettiä, aikovatko he parantaa välejään vai erota. Parit nimittäin hyvästelevät toisensa, minkä jälkeen heidät jaetaan kahteen eri sviittiin kesäisen Helsingin parhaille pelipaikoille, ja he alkavat deittailla muita. Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolen?

Onko kadonnut kipinä mahdollista saada takaisin ja onko rakkaus taistelemisen arvoinen? Kesä erossa antaa pareille aikaa miettiä isoja kysymyksiä, ja lopulta sydänseremoniassa on tehtävä päätös suhteen jatkumisesta.

Mukana ovat muun muassa Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutut Amalia ja Aarne, joiden suhde on ajautunut kriisiin. 

Lue parien esittelyt alta.

Amalia, 21 ja Aarne, 21

Temptation Island -sarjasta tutun parin kaksi vuotta kukoistanut avoliitto on suistunut tilanteeseen, jossa ero tuntuu todennäköiseltä. Amalia kokee turvattomuutta rutiinittomassa arjessa, ja deittailussa kokematon Aarne haluaa katsastaa myös sinkkumarkkinoiden tarjonnan. Onko tasapainoton suhde repeytynyt lopullisesti rikki, vai löytyykö Singletownista viimeinen oljenkorsi?

(kuva: Marek Sabogal)

Laura, 25, ja Lotta, 33

Punavuorelaisen yrittäjäpariskunnan polut kohtasivat vuosi sitten, kun Lotta etsi tapahtumaansa joogaopettajaa ja paikalle ilmestyi nuori kaunotar Laura. Huumaavat soidinmenot johtivat alkukesän kihlaukseen, mutta suhdetta sävyttää myös molemminpuoliset epävarmuudet. Molemmat toivovat, etteivät he Singletownin suoman tauon jälkeen pitäisi toisiaan enää itsestäänselvyytenä.

(kuva: Marek Sabogal)

Jonna, 26, ja Joni, 28

Kolme vuotta seurustelleet Joni ja Jonna eivät ole olleet kahta päivää pidempään erossa toisistaan. Muusikkopariskunta haluaa suhteensa tauolle vähentääkseen Jonnan läheisriippuvuutta sekä haastaakseen sosiaalisesti introverttia Jonia. Ajaako pidempi ero ja muiden sinkkujen deittailu nämä romantiikan janoiset kyyhkyläiset juomaan muista lähteistä, vai kasvaako ikävä toiseen liian suureksi?

(kuva: Marek Sabogal)

Kerttu, 20, ja Nino, 23

Yhteisten teatteriopintojen parissa toisensa löytäneet Nino ja Kerttu olivat alkuun opiskelukavereita. Puoli vuotta sitten kaverilliset ajatukset väistyivät romanttisten tunteiden tieltä ja pari alkoi seurustella. Siitä lähtien itsenäiselle aikuistumiselle on ollut vain vähän tilaa, sillä nuoripari on toisiinsa liimaantuneita 24/7. Kerttu toivoo hetkellisen eron kasvattavan itseluottamustaan, joka on joutunut koetukselle sosiaalisesti aktiivisen Ninon kyydissä.

(kuva: Marek Sabogal)

Vilma, 22 ja Karim, 26

Tinderistä puoli vuotta sitten toisensa löytänyt kaksikko hyppäsi nopeasti suhteen syvään päätyyn ja muutti yhteen. Alkuhuumasta havahduttuaan parille on kuitenkin herännyt epäilys, ovatko he sittenkin kompastuneet avoliittoon liian kevein perustein, vai voivatko tunteet vielä syventyä. Karim ja Vilma eivät ole paperilla toistensa perinteistä kumppanityyppiä, ja he toivovatkin, että tauko suhteesta ja viimeinen katsaus sinkkumarkkinoille toisi varmuuden tulevaisuudesta.

(kuva: Marek Sabogal)

Sarjan Discoverylle tuottaa Banijay Finland.

Lue myös: Netflixin uusi hittireality kielsi kilpailijoiltaan masturboimisen: 'Niin kiusallista, pidättelin!'

Lue myös: Uusi realitysarja Justin ja Hailey Bieberiltä - intiimejä ja rehellisiä keskusteluja parin suhteesta

Lähde: Discovery

Kilpailut

Uusimmat