Lady Gaga oli menettää todellisuudentajunsa metodinäyttelemisen myötä - "Psykologisia vaikeuksia"

03.11.2021 19:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Lady Gaga käytti metodinäyttelemistä roolissaan House of Gucci -elokuvassa. Se ei kuitenkaan sujunut ilman ongelmia.

Lady Gaga tähdittää tulevaa House of Gucci -elokuvaa yhdessä Adam Driverin, Al Pacinon, Salma Hayekin ja Jared Leton kanssa. Ridley Scottin tuorein ohjaustyö saapuu elokuvateattereihin 3. joulukuuta.

Tositapahtumiin perustuvassa elokuvassa Gaga esittää Patrizia Reggiania, muotitalo Guccin perustajan Maurizio Guccin vaimoa, jonka palkkamurhan tämä tilasi. 

Gaga kertoo Vogue-lehden brittiversion haastattelussa, että roolin esittäminen oli erittäin rankkaa.

- Minulla oli psykologisia vaikeuksia kuvausten loppupuolella. Olin joko hotellihuoneessani eläen ja puhuen Reggianina tai sitten kuvauksissa eläen ja puhuen hänenä, Gaga sanoo.

Kyseessä on Gagan ensimmäinen elokuvarooli A Star Is Born -elokuvan jälkeen. Hän käytti roolissaan metodinäyttelemistä, eli hän eläytyi rooliinsa täysin, ja eli roolissaan myös kuvausten ulkopuolella. Vaaleahiuksisena hän ei kyennyt puhumaan vaaditulla aksentilla, joten ensi töikseen hän värjäsi hiuksensa ruskeiksi. Samalla hän alkoi ajattelemaan kuin roolihahmonsa: hän näki rahaa kaikkialla.

Tilanne kärjistyi eräänä päivänä, kun Gaga lähti kävelylle.

- En ollut käynyt kävelyllä kahteen kuukauteen ja panikoin. Luulin olevani kuvauspaikalla. Elin hänenä puolentoista vuoden ajan. Ja puhuin hänen aksentillaan yhdeksän kuukauden ajan. En koskaan poistunut roolista kameroiden ulkopuolella. Pysyin hänen kanssaan, Gaga kertoo.

Lue myös: Uusi traileri Lady Gagan tähdittämästä kohuleffasta vie palkkamurhamaailmaan - ensi-ilta julki

Lue myös: Lady Gaga suututti Gucci-elokuvassa esittämänsä naisen, joka tilasi miehensä palkkamurhan

Lähde: Vogue

Suosittelemme

Uusimmat