Kuva: AOP

Linnan juhlat on peruttu: "Esitämme kutsutuille syvimmät pahoittelumme"

25.11.2021 13:27 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Linnan juhlat järjestetään seuraavan kerran 6. joulukuuta 2022.

Suomen itsenäisyyspäivänä perinteisesti järjestetyt Linnan juhlat perutaan heikentyneen koronavirustilanteen vuoksi, kertoo tasavallan presidentin kanslia. Myös veteraanien ja lottien kutsuvierastilaisuus on terveysturvallisuussyistä peruttu.

Kanslia esittää vastaanotolle ja veteraanitilaisuuteen kutsutuille mitä syvimmät pahoittelut peruuntumisen johdosta. Tiedotteen mukaan tänä vuonna itsenäisyyspäivän vastaanotolle kutsutut tulevat saamaan kutsun myös 6. joulukuuta 2022 Presidentinlinnassa järjestettävälle juhlavastaanotolle. 

"Toivotan kaikille omassa työssään koronapandemiaa vastaan toimiville voimia ja peräänkuulutan yhteistä velvollisuuttamme huolehtia rokotusten ottamisesta ja vastuullisesta toiminnasta kaikissa arkielämän eri tilanteissa," presidentti Sauli Niinistö toteaa tiedotteen lopussa. 

Linnan juhlat oli tarkoitus järjestää tänä vuonna aiempaa pienimuotoisemmin. Juhliin oli tarkoitus kutsua henkilöitä, jotka ovat tehneet työtä terveyden ja suomalaisen yhteiskunnan hyväksi koronapandemian aikana. 

Lue myös: Uusia aluevaltauksia! Vaikka Linnan juhlat peruuntuivat, huippusuunnittelijat pysyivät kiireisinä

Lue myös: Tarja Halosella oli hauska tapa emännöimissään Linnan juhlissa: "Täytyy tunnustaa ja paljastaa"

Lähde: Presidentin kanslia

Kilpailut

Uusimmat