Kuva: Petri Aho/Nelonen

Tänään tv:ssä: Tuure Kilpeläisen karmea joulu - "Siskon kanssa lumihangessa ja ambulanssi hakee mutsin"

10.12.2021 07:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Vain elämää -ohjelmassa virittäydytään joulutunnelmaan.

Vain elämää -ohjelmassa virittäydytään joulutunnelmaan. Joulubiisien lomassa tähtiartistit kertovat omista joulumuistoistaan.

Arttu Wiskari paljastaa, että ei ole jouluihminen.

- Tänä päivänä vietän joulun niin, että mä ajan perheen Pälkäneelle anopin luokse. Sitten mä ajelen himaan ja mä oon himassa yksin. Se on mulle tärkeä aika olla yksin ja se on mulle vapauttavaa, Wiskari sanoo ja kertoo esittävänsä joulubiisin, joka on odottanut pöytälaatikossa jo pitkään.

Tuure Kilpeläinen puolestaan kertoo, että on toipunut lapsuuden jouluista oman perheensä avulla. 

- Ehkä musta on tulossa jouluihminen ja joulu alkaa nyt olla aika superjees. Mulla on perhe ja vaimo, joka pistää lokakuun alussa joulubiisit soimaan ja koristelee. Sitten on lauma lapsia, jotka rakastaa joulua, iso grande famiglia ja kaikki tekee italialaisia jouluherkkuja. Olen jo päässyt siihen vaiheeseen, etten tunne itseäni siinä ulkopuoliseksi ja joksikin traumaattiseksi hylkiöksi, Kilpeläinen sanoo.

Hän avautuu eräästä joulusta, joka on jäänyt traumaattisena kokemuksena mieleen. Tuolloin hänen viinasta ja lääkkeistä päihtynyt äitinsä kiidätettiin sairaalaan.

- Mulla on se varhaislapsuus 9-vuotiaaksi asti ihan normaalia, mistä ei muista juuri mitään, mutta sitten koitti se, mistä täällä on myös Suvi puhunut, avioero. Mun äiti, levätköön hän rauhassa, ei ehkä toipunut siitä koskaan ja ehkä sai joulun aikaan vähän liikaa alkoholia. Sitten yhtäkkiä me ollaan siskon kanssa lumihangessa, karvahattu palaa jossain takassa, ambulanssi hakee mutsin ja kaikkea, liikaa lääkkeitä…

- Sitten kun alkaa se dinkkelis donkkelis kaupoissa soimaan, tulee sellainen..., Tuure huokaa.

Vain elämää
20:00

Nelonen

Lue myös: Joulu on ollut Antti Railiolle myös elämän pahinta aikaa - "Sen yhden joulun vietin täysin yksin"

Kilpailut

Uusimmat