Kuva: AOP

Suomalainen rock-musiikki näkyy ja kuuluu HBO:n Peacemaker-supersankarisarjassa

16.01.2022 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sarjan ohjaaja James Gunn sanoo, että kasarirock sopii hyvin Peacemaker-hahmoon.

Peacemaker-supersankarisarja on alkanut HBO Max -palvelussa ja siinä on mahdollista tutustua myös suomalaiseen rock-musiikkiin.

Reddit-sivustolla nimittäin kerrotaan, että eräässä kohtauksessa vilahtaa Hanoi Rocksin levynkansi. Yhdessä sarjan jaksoista taas kuullaan Santa Cruzin versio Drag Me Down -kappaleesta, joka on alun perin One Direction -yhtyeen esittämä biisi. Santa Cruzin johtohahmo Archie Cruz riemuitsi asiasta Instagram-sivullaan.

"Tämä on mahtavaa. Tehkää itsellenne palvelus ja katsokaa Peacemaker. Kyseessä on yksi parhaimmista asioista, joita olen nähnyt pitkiin aikoihin, ja allekirjoittanut kuuluu toisessa jaksossa", Archie Cruz muun muassa kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Yhtyeet eivät ole mukana sattumalta, sillä sarjan ohjaaja James Gunn on suuri kasarirockin ystävä ja on kertonut toimittajille, että kyseinen musiikkityyli sopii erinomaisesti Peacemaker-hahmon maailmaan. Viralliselta soittolistalta löytyvät myös muun muassa yhtyeet Y&T, Firehouse ja The Poodles.

Peacemaker-sarjan pääosassa nähdään nimensä mukaisesti elokuvista tuttu antisankari Peacemaker, jota näyttelee John Cena. Sarjassa seikkailevat myös muun muassa Jennifer Hollandin hahmo Emilia Harcourt sekä John Economosia esittävä Steve Agee.

Lue myös: Ensimmäinen kurkistus The Suicide Squadin odotettuun spinoffiin - katso, mitä tuore traileri lupailee

Lue myös: Suicide Squadin ohjaaja vahvistaa faniteorian Jokerista - tatuoinnin tarina paljastui

Lähde: Gamespot, Reddit

Kilpailut

Uusimmat