Kuva: AOP

Brad Pitt viihtyy sinkkuna - lähde tyrmää deittailuhuhut

01.02.2022 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pitt on yhdistetty viime aikoina ruotsalaiseen Lykke Li -nimiseen laulajaan.

Näyttelijä Brad Pitt, 58, viihtyy sinkkuna eikä tapaile tällä hetkellä ketään. Viime aikoina Pitt on yhdistetty ruotsalaislaulajaan Lykke Lihin. Pitt ja Li viihtyivät yhdessä muun muassa eräässä pastaravintolassa.

Pittiä lähellä oleva henkilö tyrmää suhdehuhut ruotsalaiseen.

- Brad nauttii yksityisyydestä ja hän haluaa pysyä poissa julkisen silmän alta. Brad tietää, että se ei aina ole mahdollista, mutta hän tekee parhaansa. Hän ei deittaile ketään tällä hetkellä, ja jos hän haluaisi deittailla, olisi kumppani todennäköisesti jotain aivan muuta kuin edelliset kumppanit, lähde paljastaa Hollywood Life -julkaisulle.

Toisen lähteen mukaan Pittin on hankala viettää aikaa ystäviensä kanssa, jos ystävät ovat vastakkaista sukupuolta.

- Jos hän viettää aikaa naisen kanssa ja he ovat vain ystäviä, niin siltikin huhut alkavat. Jos Pitt taas rakastuu ja aloittaa seurustelun, julkinen paine vain kasvaa.

Esimerkiksi Pittin hyvä ystävä, näyttelijä Alia Shawkat päätyi suhdehuhujen keskelle vuonna 2020.

- Onneksi ne huhut tulivat nopeasti ja lähtivät nopeasti. Se tapahtui korona-aikana ja olin täysin yksin. Nyt se tuntuu joltain oudolta unelta. Olinko minä tosiaankin tuossa? Shawkat kommentoi The New Yorker -julkaisun haastattelussa.

Brad Pittin erosi Angelina Joliesta vuonna 2016, jolloin alkoi myös oikeustaistelu huoltajuudesta. Huoltajuuskiista sai väliratkaisun keväällä 2021, kun parille määrättiin yhteishuoltajuus. Tilanne on kuitenkin riitaisa edelleen ja Pittin lähipiiristä kuvaillaankin, että Pitt painii avioeron ja huoltajuuskiistan kanssa edelleen. Voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Tapaileeko Brad Pitt ruotsalaislaulajaa? Deittailuhuhut alkoivat pastaravintolasta

Lue myös: Brad Pittiin yhdistetty näyttelijä reagoi romanssihuhuihin - "Olin täysin yksin"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat