Kuva: AOP

Trey Songzia syytetään jälleen seksuaalirikoksesta - väittää asianajajan lahjoneen todistajaa

17.02.2022 15:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kyseessä on viides laulajaa vastaan nostettu seksuaalirikossyyte.

Laulaja Trey Songzia, 37, vastaan on nostettu syyte raiskauksesta. Laulajaa vastaan nostetussa syytteessä vaaditaan 20 miljoonaa dollaria.

Voit myös kuunnella uutisen alta sekä Podplaysta.

Raiskauksen väitetään tapahtuneen Los Angelesissa sijaitsevissa juhlissa vuonna 2016. Uhri kertoo saaneensa tapahtumien seurauksena lääkärinhoitoa vaatineita vammoja. Uhri ja syytetty tunsivat toisensa entuudestaan.

Tiistaina oikeuteen jätetty haaste on ainakin viides seksuaalirikossyyte Songzia vastaan.

Artisti syyttää asianajajaa todistajan lahjonnasta

Haasteen laulajaa vastaan jättivät asianajajat George Vrabeck ja Ariel Mitchell, jotka ovat toimineet asianajajina Songzia vastaan aiemminkin.

Artisti onkin jättänyt oman aloitteensa oikeudelle, jossa hän väittää Mitchellin voidelleen todistajaa muuttamaan todistustaan aiemmassa tapauksessa. Hän väittää Mitchellin tarjonneen todistajalle jopa 200 000 dollaria, jotta tämä muuttaisi todistuksensa yhdenmukaiseksi kantajan kanssa.

Songzin edustajan mukaan syytökset ovat valheellisia ja laulaja odottaa, että asian todellinen laita tulee julki.

- Aiemmin tänään tämän kanteen laatinutta asianajajaa syytettiin siitä, että tämä yritti lahjoa todistajan muuttamaan todistustaan. Vain joitakin tunteja myöhemmin tämä samainen asianajaja on nostanut kanteen nimettömänä pysyvän asiakkaan puolesta. Ei siis ole vaikea nähdä, mitä täällä tapahtuu. Tämä on sääli niille, jotka ovat oikeasti joutuneet seksuaalisen väkivallan uhreiksi, edustaja kertoo viihdesivusto TMZ:lle.

Uhri pelkäsi henkensä puolesta

Syytteen mukaan raiskauksen kerrotaan tapahtuneen maaliskuussa 2016 kesken juhlien Los Angelesissa.

Tapahtuneen jälkeen nainen oli tilannut itselleen kyydin kotiin, mutta kuljettaja oli päättänyt viedä naisen sairaalaan, sillä kuljettajan mielestä naisella oli selkeästi jokin hätänä.

Syytteen mukaan naiselle tehtiin perusteellinen tutkimus sairaalassa ja paikalle kutsuttiin myös poliisit. Nainen ei kuitenkaan nimennyt laulajaa tuolloin tekijäksi, sillä syytteen mukaan hän oli shokissa ja pelkäsi henkensä puolesta. Nainen ei avannut seuraavana päivänä ovea poliisien vieraillessa hänen kotonaan.

Haasteessa kerrotaan naisen kärsineen masennuksesta, ahdistuksesta sekä häpeästä tapahtuman jälkeen.

Vain kuukausi aiemmin koripalloilija Dylan Gonzalez syytti Songzin raiskanneen hänet hotellihuoneessa. Hänen asianajajinaan toimivat niin ikään Vrabeck ja Mitchell.

Songzin syytetään syyllistyneen seksuaalirikokseen myös vuonna 2018, jolloin hän syytteen mukaan raiskasi naisen yökerhossa Miamissa. Näitä syytteitä laulaja ei ole kommentoinut.

Viime marraskuussa poliisi tutki myös Los Angelesissa tapahtunutta seksuaalirikosta, jonka yhdeksi osapuoleksi epäiltiin Songzia. Laulajaa ei pidätetty tutkinnan aikana.

Artisti kiisti vuonna 2020 syytökset siitä, että hän olisi estänyt naista poistumasta hotellihuoneesta. Songzin kanssakäymisessä tuolloin ollut nainen kertoi myös, että seksin aikana laulaja olisi virtsannut tämän päälle ilman naisen suostumusta.

Vuonna 2017 näyttelijä Keke Palmer kertoi julkisuuteen, että Songz olisi painostanut näyttelijän esiintymään musiikkivideollaan.

Lue myös: Khloé Kardashian löysi uuden heilan - kuherteli avoimesti amerikkalaislaulajan kanssa

Lähde: People, TMZ

Kilpailut

Uusimmat