Kuva: AOP

Kim Kardashian yrittää toimia oikein Kanye Westin käytöksestä huolimatta - "Hän on lasteni isä"

18.03.2022 21:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti haluaa toimia moraalisesti oikein lastensa vuoksi.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, kertoo yrittävänsä toimia oikein, mitä tulee hänen ja rap-artisti Kanye Westin, 44, yhteishuoltajuuteen. Pariskunta erosi helmikuussa 2021 ja heillä on neljä yhteistä lasta.

Kardashian vieraili The Ellen DeGeneres Showssa, jossa hän puhui haasteista, joita kohtaa lastensa isän kanssa.

- Olen saanut hyvän esimerkin isäni ja äitini suhteesta, joten olen toiveikas, Kardashian toteaa äidistään Kris Jenneristä ja edesmenneestä isästään, jotka erosivat vuonna 1991. Kardashianin vanhemmilla oli erotessa neljä yhteistä lasta.

- Ei ole väliä sillä, mitä on meneillään, hän on lasteni isä. Olen aina suojelevainen ja haluan lasteni näkevän vain sen parhaista parhaimman, hän jatkaa.

Kardashianin nykyinen puoliso, koomikko Pete Davidson, 28, on ollut viimeisten kuukausien ajan Westin silmätikkuna ja onkin saanut osakseen ikävää kohtelua räppäriltä, erityisesti sosiaalisessa mediassa.

Vaikka Kardashian on kommentoinut tapahtumia muutamaan otteeseen, hän yrittää lähinnä pitää henkilökohtaiset jännitteet yksityisinä.

- Niin vaikeaa kuin se voikin ajoittain olla, yritän parhaani mukaan olla huomioimatta tätä ja yritän tehdä parhaani lapsia kohtaan. Yritän toimia oikein, hän kertoo haastattelussa.

Tosi-tv-tähti kertoo näkevänsä vastoinkäymiset myös mahdollisuutena oppia.

- Ota opiksesi, jatka eteenpäin ja ole hyvä ihminen, Kardashian tiivistää.

- Välitin ennen todella paljon siitä, mikä on totta ja mikä ei, oli aihe mikä hyvänsä. Minun täytyy kuitenkin elää elämääni siten kuin se tuntuu oikealta sisimmässäni. Minun täytyy vain jatkaa eteenpäin ja tehdä parhaani, hän toteaa.

Kardashian pysyy optimistisena siitä huolimatta, että West julkaisee sosiaalisessa mediassa toistuvasti päivityksiä, jossa artisti arvostelee Kardashianin vanhemmuutta, hänen tapaansa hoitaa lasten huoltajuusasioita sekä tämän uutta parisuhdetta Davidsonin kanssa.

Lähde kertoi hiljattain Entertainment Tonight -julkaisulle, että West haluaisi tehdä virallisen huoltajuussopimuksen Kardashianin kanssa. Kaksikolla ei tällä hetkellä ole muodollista sopimusta, lapset ovat Kardashianilla ja West on oikeutettu tapaamaan lapsia aina halutessaan.

- Westistä tuntuu siltä, että hän ei saa riittävästi aikaa lapsiensa kanssa. Mikäli asianajaja ei saa asiaa järjestettyä, asia etenee oikeuteen, lähde kertoi julkaisulle.

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat