Kuva: AOP

Kanye West haluaa avaruuteen lastensa kanssa - onko Kim Kardashian lähdössä myös?

21.03.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Avaruudessa saattaa pian olla ruuhkaa julkisuuden henkilöistä, sillä rap-artistin kerrotaan keskustelleen mahdollisuudesta lähteä avaruuteen.

Räppäri Kanye West, 44, ei halua jäädä kakkoseksi entisen puolisonsa nykyiselle kumppanille.

Uutisoimme viime viikolla Westin entisen vaimon, tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, nykyisen puolison, koomikko Pete Davidsonin, 28, lähtevän avaruusmatkalle miljardööri Jeff Bezosin, 58, perustaman Blue Origin -yhtiön raketin kyydissä. Davidsonin matka kuitenkin peruuntui vai muutama päivä lähtöilmoituksen jälkeen.

Davidsonin avaruusmatka-aikeet ovat kirvoittaneet Westin mieltä.

Hollywood Life -julkaisun saamien tietojen mukaan West olisi ehdottanut teknologiamiljardööri Elon Muskille, 50, että räppäri voisi lähteä avaruuteen Muskin avaruusraketilla.

- Kanye ja Elon ovat puhuneet mahdollisuudesta lentää avaruuteen yhdessä, mutta tarkasta ajasta tai päivästä ei ole ollut keskustelua, lähde kertoo julkaisulle.

- He ovat ystäviä ja puhuvat kaikenlaisesta keskenään. He eivät ole tehneet suunnitelmia keskenään, mutta aiheesta on kuitenkin ollut puhetta, lähde jatkaa.

Vaikka Davidsonin avaruusmatka on toistaiseksi peruttu, koomikko on edelleen Westin mielessä.

- Kanye ei oikeastaan ole kateellinen Davidsonille tämän avaruusmatkasta. Mutta jos ja kun West lähtee matkalleen, hän ei halua sen näyttävän siltä, että hän matkisi Davidsonia, Hollywood Life -julkaisulle kerrotaan.

West haluaakin tehdä matkansa omalla tyylillään.

- Sitten kun Elon kutsuu Kanyen avaruusmatkalle, hän ei halua kyseessä olevan pelkkä matka. Hän haluaa tehdä jotain omalaatuista tai esimerkiksi esiintyä sen sijaan, että hän ainoastaan kävisi avaruudessa, Westin lähipiiriläinen toteaa.

Kyseessä saattaisi lähteen mukaan olla esimerkiksi tulevaisuudessa julkaistavan albumin kosmiset kuuntelujuhlat. West haluaisi myös mahdollisesti lapsensa mukaan matkalle.

- Hän haluaa tehdä matkastaan mahdollisimman ainutlaatuisen sen sijaan, että kyseessä olisi kymmenen minuutin käynti avaruudessa. Jos niin tapahtuu, niin upeaa. Mikäli näin ei tapahdu, niin Kanye keksii jotain muuta, miten tuoda esiin taidettaan ja ideoitaan. Kyse ei ole Peteä vastaan kilpailemisesta, lähde summaa.

Samalla kun West pohtii hänen ja Kardashianin neljän yhteisen lapsen viemistä ulkoavaruuteen, ihmiset janoavat kuulla, mitä mieltä tosi-tv-tähti olisi omasta matkastaan avaruuteen.

- Kimin mielestä olisi varmasti hauskaa lähteä avaruuteen. Äitinä hän kuitenkin valitsee olla menemättä, koska hän on erityisen varovainen eikä hän haluaisi minkään menevän pieleen. Hän ei myöskään koskaan haluaisi, että hänen lapsensa joutuisivat elämään ilman häntä, Kardashianin lähipiiristä kerrotaan Hollywood Life -julkaisulle.

Kardashianin lähipiiriläisen mukaan tämän vuoksi tosi-tv-tähteä ei tulla näkemään lähiaikoina avaruuslennolla, mikäli koskaan.

Julkaisun saamien tietojen mukaan Davidson on pettynyt aiemmin peruuntuneeseen avaruusmatkaansa, mutta on silti toiveikas sen suhteen, että hän saa tulevaisuudessa uuden mahdollisuuden matkustaa ilmakehän tuolle puolen.

Lue myös: Pete Davidson matkustaa avaruuteen - lähtö jo ensi viikolla

Lue myös: Pete Davidson ei lähdekään avaruuteen - peruutus tapahtui vain päiviä lähtöilmoituksen jälkeen

Lue myös: Miljonääritubettaja tarjoaa Kanye Westille ja Pete Davidsonille valtavaa summaa nyrkkeilyottelusta

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat