Kuva: AOP

Kylie Jenner jakoi koskettavan dokumenttivideon raskausajaltaan - kurkkaa odotusajan kulissien taakse

22.03.2022 17:45 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Myös Jennerin perheenjäsenet ilmaisivat videolla innostuksensa koskien perheenlisäystä.

Multimiljonääri Kylie Jenner, 24,  ilahdutti seuraajiaan, ja julkaisi YouTube-kanavalleen dokumenttivideon, johon on taltioitu Jennerin toisen raskauden hetkiä. Jennerin ja hänen miehensä Travis Scottin, 30,  toinen lapsi syntyi helmikuussa. Parilla on entuudestaan yksi lapsi, Stormi, 4. 

Stormin syntymän jälkeen realitytähti julkaisi YouTube-kanavalleen videon “To Our Daughter”, ja fanien iloksi kanavalle on ilmestynyt nyt saman tyylinen video koskien toista raskautta. Video on julkaistu nimellä “To Our Son”. Jenner on elänyt hiljaiseloa raskautensa aikana, joten fanit ovat riemastuneet päästessään kurkkaamaan suljettujen ovien taakse. 

Videon monet kohtaukset osoittivat esikoislapsi Stormin olevan hyvin innoissaan uudesta perheenlisäyksestä ja hänet nähdään videolla muun muassa pussaamassa äitinsä kasvavaa raskausmahaa.  

Koskettavia puheita 

Videolla nähdään Stormin, lääkärikäyntien ja juhlien lisäksi myös koskettavia puheita realitytähden perheenjäseniltä. Muun muassa Jennerin sisko Kendall Jenner, kertoi videolla olevansa hyvin innoissaan uudesta perheenjäsenestä, ja ilmaisi arvostuksensa siskoaan kohtaan. 

- Ky, sinä inspiroit minua niin paljon äitinä olemisessa. En ole vielä itse äiti, mutta ihailen sitä, miten kasvatat Stormia ja miten tulet kasvattamaan uuden vauvasi, Kendall hehkutti videolla. 

- Olen niin innoissani ja rakastan vauvaasi jo nyt niin paljon, hän lisäsi. 

Videolla jaettiin terveisiä niin Kylielle kuin tulevalle vauvallekin. Jennerin sisko Kim Kardashian ja hänen lapsensa North jättivät suloiset terveiset vauvalle. 

- Kiki-täti ja Northie tässä. Haluan sinun tietävän, että rakastamme sinua niin paljon, ja olemme yhtä perhettä koko elämämme ajan. Rukoilen, että rakastat perhettä, johon synnyt, koska olemme hyvin erityisiä. Rakastamme sinua, emmekä malta odottaa, että pääsemme tapaamaan sinut, Kardashian sanoo videolla. 

Myös Jennerin oma äiti Kris Jenner herkistyi lähes kyyneliin. 

- Uudelle lapsenlapselleni, jonka tapaamista en malta odottaa: Ajattelen sinua joka päivä, ja olen todella innoissani, että pääsen tapaamaan sinut ja saan toivottaa sinut tervetulleeksi perheeseen. Rakastan sinua jo nyt, Kris sanoo kyynelten läpi.  

Koskettava video loppuu synnytyssaliin ja videolla kuullaan juuri syntyneen vauvan ensihuudot. 

Jenner ei ole vielä julkaissut kuvaa vastasyntyneen kasvoista, vaan seuraajat ovat toistaiseksi saaneet videon lisäksi vain kuvan pienokaisen käsivarresta. 

Voit katsoa videon alta.

Jos video ei näy, katso se täältä.

 Lue myös: Kylie Jenner puhuu raskauden jälkeisestä ajastaan - "On ok, ettei ole ok!"

Lue myös: Kylie Jenner on pyytänyt miestään vähentämään juhlimista - "Kylie elää elämänsä tärkeintä aikaa"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat