Kuva: AOP

Renée Zellweger kertoo välttelevänsä sosiaalista mediaa – ”Välillä katson puhelintani vasta kuudelta illalla”

27.03.2022 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kaksinkertainen Oscar-voittaja kertoo viettäneensä pandemian aikaan aikaansa ulkona rakennellen ja istutellen.

Näyttelijä Renée Zellweger, 52, kertoo Harper’s Bazaarin huhtikuun numerossa, kuinka hän hallitsee ruutuaikaansa. Vaikka näyttelijä itse käyttää varsin vähän sosiaalista mediaa, hänen puolisonsa, juontaja Ant Anstead, 42, on hyvinkin aktiivinen Instagramin käyttäjä. Ajoittain myös näyttelijä itse vilahtaa puolisonsa julkaisuissa.

- Välillä en katso puhelintani kuin vasta kuudelta illalla, Zellweger kertoo.

Hän kertoo käyttäneensä pandemia-aikana aikaansa puhelimen käytön sijaan ulkoilmassa.

- Olin joka päivä ulkona rakentelemassa ja istuttamassa asioita. Luonto tekee, mitä tekee. Minä ja oravat olimme sodassa, hän selventää ajankäyttöään haastattelussa.

- Olen tuolla pihalla joka päivä lapion ja ämpärin kanssa. Sitten puuhastelen myös sisällä. Koska olet hiljaa ja olet luova. Kiire tappaa luovuuden, Oscar-voittaja summaa.

Zellweger on puhunut aiemmin People-julkaisulle lähes kuuden vuoden tauostaan, jonka hän piti vuodesta 2010 vuoteen 2016. Hän kertoi tuolloin, että ollessaan poissa parrasvaloista, hän ymmärsi pitävänsä siitä, että saa olla yksityisesti luova.

Hän on kertonut myös New York Magazinelle, että hänen täytyi asettaa mielenterveytensä etusijalle, jonka vuoksi tauko näyttelemisestä oli paikallaan.

- En pitänyt huolta itsestäni. Olin viimeinen asia prioriteettilistallani, Zellweger kertoi julkaisulle.

Hän kertoi myös tutustuneensa tauon aikana terapiaan ensimmäistä kertaa elämässään. Hänen terapeuttinsa auttoi tuolloin näyttelijää selviämään tunteiden kanssa, joita nousi pintaan hänen jäätyään pois alalta.

- Terapeuttini huomasi, että olin 99 prosenttia elämästäni julkinen henkilö ja vain murto-osan ajasta oikeassa elämässäni, hän muisteli.

- Minulla ei tarvinnutkaan olla koko ajan jotain tekemistä, eikä tarvinnut tietää, mitä tekisin seuraavat kaksi vuotta. Halusin antaa myös sattumalle tilaa. Välillä täytyy olla hiljaista, jotta uusia ideoita voi ilmaantua, näyttelijä kertasi ajatuksiaan.

- Minulla oli hyvä viiden vuoden ajanjakso, jolloin olin onnellinen ja uudessa kappaleessa elämässäni, josta kukaan ei edes ollut tietoinen. Kuusi vuotta. Se oli tärkeää siihen aikaan. Se oli hiljaisempaa elämää ja rakastin sitä, Zellweger muisteli taukoaan.

Lue myös: Renée Zellweger ja Wheeler Deelers -ohjelman juontaja virallistivat suhteensa somessa - katso kuva

Lue myös: Näyttelijä Renée Zellweger julkaisi ensimmäisen soololevynsä - kuuntele

Lue myös: Renée Zellweger palasi julkisuuteen - "Aloin kaipaamaan sitä"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat