Kuva: Mikko Räsänen

Waldon hitiksi noussut somejulkaisu kertoo ihmisten pahasta olosta - "Todella surullista"

12.04.2022 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Waldo kysyi Waldo´s People -yhtyeensä Facebook-sivulla, miten ihmiset kuvailisivat vuotta 2022. Vastaukset eivät olleet positiivisia.

Radio Novalla juontava muusikko Waldo, oikealta nimeltään Marko Reijonen, julkaisi Waldo´s People -yhtyeensä Facebook-sivulla kyselyn, joka nousi valtavaksi somehitiksi.

Kyseisessä julkaisussa Waldo halusi tietää, miten ihmiset kuvailisivat vuotta 2022 yhdellä sanalla. Julkaisu nousi valtavaksi somehitiksi, sillä se keräsi hetkessä tuhansia kommentteja ja tavoitti yli 100 000 ihmistä.

Suurin osa suomalaisista on sitä mieltä, että vuosi on ollut muun muassa "stressaava", "pelottava" sekä "ahdistava".

- Ahdistus, turvattomuus ja pelko ovat todella läsnä ihmisten elämässä. Tämä on todella surullista, Waldo kertoi lauantaina Radio Novan Waldon lauantailöylyt -ohjelmassa. .

Näet Waldo´s Peoplen julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Waldo soitti lähetyksessä myös Mielenterveyden keskusliiton toiminnanjohtajalle Olavi Sydänmaanlakkalle, joka kommentoi ihmisten nykyajan ajatuksia.

- Se kertoo hädästä, joka on suorastaan vallitseva tila. Ensin pandemia ja nyt Ukrainan sota tuovat erilaisia pelkoja ihmisten elämään. Se, että tällaiset jutut ovat yhtä aikaa päällä, on suuri taakka, Sydänmaanlakka sanoi.

- Uskon, että pandemian aikana on opittu jollain tavalla puhumaan. Samaan hengeenvetoon pitää kuitenkin kertoa, että henkilökohtaisuuden taito on heikentynyt. Ihmiset ovat olleet yksin ja kanssakäymiset ovat vähentyneet. Pienetkin jutut voivat auttaa pois pahasta olosta, kuten se, että viettää muiden kanssa aikaa ja löytää itselleen merkityksen sitä kautta, Sydänmaanlakka jatkoi.

Ihmisten paha olo herätti inspiraation

Ihmisten huono olo sai myös Waldon inspiroitumaan ja mies aikookin mennä studioon yhdessä Dr. Albanin ja Basic Elementin kanssa.

- Ihmisten pelko ja ahdistus sai aikaan aihion, josta toivottavasti syntyy tulevaisuudessa kappale. Dr. Alban ja Basic Element lupautuivat heti mukaan ja studioon mennään Tukholmassa jo pääsiäisenä, Waldo kertoo Voice.fi:lle.

- Kun pääsemme studioon, uskon, että saamme aikaan jotain todella ainutlaatuista, Waldo jatkaa.

Voit kuunnella Sydänmaanlakkan haastattelun kokonaisuudessaan alta.

Radio Nova ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Waldo teki nuorena kesätöitä Ritari Ässän puhuvan auton kanssa - esitykset vaativat luovuutta

Lue myös: Suosikkiradio-ohjelmassa koettiin uskomaton hetki - kuuntelija sai kaksoset toivebiisin jälkeen

Kilpailut

Uusimmat