Kuva: AOP

Yksi hahmo meinasi jäädä tulevasta Fast & Furious -elokuvasta - Vin Dieselin tytär jyrähti

24.04.2022 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Diesel kertoo sosiaalisessa mediassa, kuinka hänen tyttärensä oli antanut palautetta ohjaajalle.

Vin Diesel, 54, paljasti vastikään, että tulevan Fast & Furious -elokuvan nimeksi tulee Fast X. Elokuvan kuvaukset on aloitettu ja sitä tähdittävät Dieselin lisäksi muun muassa Jason Momoa, Brie Larson, Tyrese Gibson, Ludacris, Michelle Rodriguez sekä Sung Kang.

Nyt Diesel kertoo, että yksi elokuvasarjan suosikkihahmoista meinasi puuttua kokonaan Fast X:stä, nimittäin Mia Toretto, jota näyttelee Jordana Brewster.

"Kun sain valmiin käsikirjoituksen, siinä ei ollut Mia Torettoa. Olin niin pettynyt enkä tiennyt miten jatkaa. Kyseessä on kuitenkin hahmo, jolla on iso rooli Domin ja Brianin veljeydessä", Diesel muun muassa kirjoittaa.

Yksi henkilö kuitenkin sanoi heti, että elokuvaa ei voi olla ilman Mia Torettoa.

"Ette arvaa, kuka muistutti, miten tärkeä Mia on? Tyttäreni. Hän sanoi ohjaajalle hyvin suoraan, että jos ei ole Miaa, ei ole Fast X -elokuvaa. Hän itse asiassa syntyi, kun olin kuvaamassa Jordanan ja Pablon kanssa ja Jordana oli henkilö, jolle kerroin lapsesta ensimmäisenä" Diesel jatkaa.

Pablolla (ja myös Brian-hahmolla) Diesel viittaa edesmenneeseen Fast & Furious -tähteen Paul Walkeriin. Dieselin julkaisemassa kuvassa nähdään hänen lisäkseen Walker sekä Brewster.

"Jokaisen Fast-elokuvan täytyy kunnioittaa Paulin muistoa. Kiitos, että luotatte minuun ja en lepää ennen kuin teen Paulin ja universumin ylpeäksi", Diesel sanoo.

Näet koko julkaisun alta tai tästä.

Lue myös: Vin Diesel paljasti seuraavan Fast & Furious -elokuvan nimen - mukana huippunäyttelijät

Lue myös: Dwayne Johnson kommentoi Vin Dieselin ulostuloa - 'Esimerkki manipulointitaidoista'

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat