Kuva: AOP

Dwayne "The Rock" Johnson täytti pyöreitä - tehnyt urallaan valtavan omaisuuden

02.05.2022 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Johnson nousi showpainimaailmasta Hollywoodin kirkkaimpaan kärkeen. Tänään 2. toukokuuta mies täytti 50 vuotta.

Dwayne "The Rock" Johnson on yksi maailman seuratuimmista ihmisistä sosiaalisessa mediassa sekä parhaiten palkatuista julkkiksista. Tänään 2. toukokuuta näyttelijä täytti 50 vuotta.

Johnson aloitti showbisnesuransa 1990-luvun puolessa välissä showpainin maailmassa. Johnson oli aluksi hyvin vihattu painija, mutta karismaattisen esiintymisen ja erinomaisen viihdyttämisen takia hänestä kasvoi yksi vapaapainimaailman kaikkien aikojen suurimmista tähdistä.

Alta voit katsoa videon Johnsonin parhaista hetkistä WWE-showpainiorganisaation maailmassa.

Jos video ei näy, katso se täältä.

2000-luvun alkupuolella Hollywoodin ovet avautuivat painimaailman supertähdelle ja Johnson tähditti muun muassa elokuvia Muumion Paluu, Skorpionikuningas sekä Pako Viidakkoon. Lopulta hän pääsi isoon rooliin Fast & Furious -saagassa ja on siitä lähtien ollut yksi Hollywoodin suurimmista tähdistä. Viimeisimpiä elokuvia, joita Johnson on tähdittänyt, ovat Red Notice, Jungle Cruise sekä Jumanji: The Next Level.

Johnson on myös yrittäjä. Hänellä on muun muassa oma tuotantoyhtiö, tequilamerkki sekä energiajuomabrändi. Miehen omaisuuden uskotaan olevan noin 300 miljoonan euron arvoinen.

Johnsonia seuraa pelkästään Instagramissa yli 313 miljoonaa ihmistä.

Lue myös: Dwayne Johnson kadehti Khloé Kardashianin vahanuken peppua - videosta viraalihitti

Lue myös: "V*ttu olet syvältä" - Dwayne Johnson muistelee ensimmäistä fanikohtaamistaan

Kilpailut

Uusimmat