Kuva: AOP

Ian McKellenin luultiin menneen Ukrainaan - nyt mies kommentoi

02.05.2022 20:45 - Iiro Myllymäki

Sosiaalisessa mediassa levisi näyttelijälegendasta kuva, jonka väitettiin olevan otettu Lvivissä.

Näyttelijälegenda Ian McKellenin, 82, luultiin olevan Ukrainassa, ja nyt mies on kommentoinut huhuja. Muun muassa Metro-julkaisu kirjoittaa aiheesta. Huhut lähtivät liikkeelle siitä, kun Maksym Bespalov -niminen mies jakoi Facebook-sivullaan yhteiskuvan McKellenin kanssa. Hän oli merkinnyt kuvan sijainniksi Ukrainassa sijaitsevan Lvivin kaupungin. Kuva lähti leviämään sosiaalisessa mediassa. Moni ilahtui ajatuksesta, että Taru sormusten herrasta -tähti olisi matkustanut sodasta kärsivään Ukrainaan.

McKellen kertoo Twitter-tilillään, ettei ole käynyt nyt Ukrainassa.

”Tiedoista ja netissä kiertävistä kuvista huolimatta en ole käynyt Lvivissä tai muuallakaan Ukrainassa”, McKellen kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Metro kirjoittaa, että kuvan jakanut Bespalov on vastannut McKellenin päivitykseen omilla twiiteillään, joissa hän kertoo kuvan taustasta. Miehen mukaan kuva on otettu marraskuussa 2021 Lontoossa, ja hän jakoi kuvan tuolloin Facebookissa. Nyt hän oli jakanut kuvan uudelleen vitsailevasti.

”Se oli vitsini Facebookissa. Kirjoitin myös Bruce Leestä, mutta media julkaisi uutisia vain sinusta”, Bespalov kirjoittaa.

Hän lisää toivovansa, että McKellen menisi Ukrainaan.

”Se olisi hyvin inspiroivaa meille”, Bespalov kirjoittaa.

Bespalovin Facebook-profiilin mukaan hän asuu itse Lvivissä.

McKellen-huhut linkitettiin myös siihen, että Hollywood-tähti Angelina Jolie on matkustanut Lviviin. Jolien on kerrottu tapaavan kaupungissa ainakin sairaalahoidossa olevia lapsia.

Lue myös: Taru Sormusten herrasta -tähti suree korona-aikaa - "Meiltä ryöstettiin viimeiset vuodet"

Lue myös: Angelina Jolie pakeni ilmahälytystä Ukrainassa - tilanne tallentui videolle

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat