Kuva: AOP

Tänään tv:ssä: Näyttelijä katosi yllättäen kesken kuvausten - "En löytänyt häntä mistään"

07.05.2022 07:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Vauhdikkaista elintavoistaan tunnettu John Belushi katosi kesken kuvausten. Kollega löysi hänet yllättävästä paikasta.

Televisiossa nähdään tänään klassikkoelokuva neljän vuosikymmenen takaa, kun musiikkikomedia The Blues Brothers valtaa kotikatsomot. John Landiksen, 71, ohjaama elokuva musiikkeineen, räjähdyksineen, mustine pukuineen ja aurinkolaseineen on John Belushin ja Dan Aykroydin, 69, tähdittämä toimintaklassikko.

Aykroid on muistellut tapahtumia elokuvan kuvauksissa. Kerran, kesken yökohtauksen kuvauksen, Belushi oli yllättäen kadonnut.

- Kadotimme Johnin eräänä yönä, Aykroid kertoi taannoin The Guardianille.

- Katoaminen ei johtunut siitä, että hän oli pilvessä. Se johtui siitä, että hän oli nälkäinen, näyttelijä muisteli kuvausten tapahtumia.

Näyttelijä kertoi edemenneen kollegansa olleen tyytymätön kuvauspaikan tarjoiluihin, jonka vuoksi tämä oli lähtenyt etsimään jotain kelvollista suuhunpantavaa.

- En löytänyt häntä mistään. Viimein huomasin parkkipaikalta läheiseen naapurustoon johtavan polun, jota lähdin seuraamaan. Koko naapurusto oli pimeä, yhtä taloa lukuunottamatta, Aykroid muisteli.

- Koputin oveen ja sanoin: 'anteeksi, olemme kuvaamassa elokuvaa ja yksi näyttelijöistämme on kateissa', näyttelijä kertoi haastattelussa.

- Oven avannut henkilö tokaisi: 'ai Belushi? Hän tuli tänne noin tunti sitten, penkoi jääkaappini läpikotaisin ja romahti sohvalle', Aykroid kertoi asukkaan todenneen.

Loppu hyvin, kaikki hyvin siis. Nälkä oli yllättänyt näyttelijän. Belushi menehtyi vuonna 1982 huumeiden yliannostukseen.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

The Blues Brothers

Klo 21.00

Yle Teema Fem

Lue myös: Uuden Ghostbusters-elokuvan traileri julkaistiin - katso

Lue myös: Saako 80-luvun hittielokuva jatkoa?

Lähde: Independent, The Guardian

Kilpailut

Uusimmat