Kuva: AOP

Victoria Beckham sanoo laihuuden ihannointia vanhanaikaiseksi: "Naiset haluavat näyttää muodokkailta"

17.05.2022 19:15 - Riia Frost

Victoria Beckham on itse käyttänyt suuren osan nuoruudestaan hoikan kehonsa säilyttämiseen, mutta kertoo haluavansa nykyään treenata muun muassa pakaroitaan.

Muotisuunnittelija ja entisen Spice Girls -yhtyeen laulaja Victoria Beckham, 48, puhuu muun muassa uudesta lanseeraamastaan vaatemallistosta, kehopositiivisuudesta ja kuntoiluohjelmista Grazia-julkaisun haastattelussa. Beckham sanoo, että laihan vartalon haluaminen ja tavoitteleminen on nykyään hyvin vanhanaikaista.

- Se on vanhanaikainen asenne. Luulen, että nykypäivänä naiset haluavat näyttää terveiltä ja muodokkailta, Beckham toteaa.

- He haluavat, että heillä on tissit ja pylly, Beckham lisää.

Daily Mail -julkaisun mukaan Beckham on itse käyttänyt suuren osan nuoruudestaan hoikan kehonsa säilyttämiseen. Muotisuunnittelija ylistää kurvikkaiden naisten asennetta ja tyyliä ja kokee sen olevan inspiroivaa myös hänen omille lapsilleen.

- Miamissa on monia muodokkaita naisia, jotka todella sisäistävät kehonsa. He kävelevät Miamin rannalla vähissä vaatteissa ja näyttävät fantastisilta, Beckham toteaa.

- He esittelevät kehoaan suurella itsevarmuudella. Koin heidän asenteensa ja tyylinsä todella vapauttaviksi. Ja äitinä pidin siitä, että tyttäreni Harper oli sellaisten naisten ympäröimänä, jotka todella nauttivat muodoistaan ja ulkonäöstään, Beckham lisää.

Beckham myös myöntää, että yksi syy hänen viimeisimmän muotihankkeensa taustalla oli keino auttaa häntä itseään tuntemaan olonsa taas seksikkääksi. Muotisuunnittelija kertoo, että myös hänen aviomiehensä, entinen jalkapalloilija David Beckham, 47, ihailee linjakkaampia kehoja.

- Pidän siitä, että hän rakastaa minua mekoissani. Miehet rakastavat nähdä hieman muotoja, Beckham toteaa.

Entinen laulaja kertoo aloittaneensa muun muassa pakaroidensa treenaamisen ja Beckhamin omana personal trainerinä toimii hänen aviomiehensä.

- Olen aina hieman pelännyt treenipainoja, mutta kävi ilmi, että rakastankin niitä. Minulla on jopa nykyään niihin tarkoitetut erikoiskäsineet. On hyvä aina muuttaa asioita ja haastaa omaa kehoa. Minulla on nykyään paljon enemmän lihaskuntoa, Beckham toteaa.

Aviopari on ollut naimisissa jo liki 22 vuotta ja heillä on neljä yhteistä lasta: Brooklyn Joseph, 23, Romeo James, 19, Cruz David, 17 ja Harper Seven, 10.

Victoria ja David Beckham ovat olleet naimisissa melkein 22 vuotta ja heillä on 4 yhteistä lasta. (kuva: AOP / EPA-EFE)

Lue myös: David Beckham sulostuttaa videolla Instagramissa - syö porkkanaa yhdessä perheen pupun kanssa

Lue myös: Victoria Beckham täytti vuosia - David Beckham jakoi tunnelmallisen yhteiskuvan pariskunnasta

Lähteet: Daily Mail, Grazia

Kilpailut

Uusimmat