Kuva: Laura Mainiemi

MTV: Olli Rahkonen opetteli käyttämään penisproteesia tulevan sarjan kuvauksissa - "Tätä en osannut ennen"

26.05.2022 15:15 - Iiro Myllymäki

Olli Rahkonen nähdään tulevassa Exit-sarjassa, joka perustuu norjalaiseen draamasarjaan.

Olli Rahkonen, 34, on yksi tulevan Exit-sarjan pääosanesittäjistä. Sarja perustuu kohuakin herättäneeseen norjalaiseen samannimiseen draamasarjaan. Rahkonen kertoo MTV Uutisten haastattelussa, että roolin myötä hän on päätynyt myös opettelemaan uusia asioita.

- Koska käytämme penisproteeseja, olen saanut opetella tällaisen tucking-tekniikan. Sillä omat kepekset ketterästi teipataan pois näkyvistä, että sen proteesin saa liimattua. Tätä taitoa en osannut ennen, Rahkonen sanoo.

Miehen mukaan Exitin näyttelijöistä myös Max Ovaska on opetellut sarjan kuvauksissa penisproteesin käyttöä. Rahkonen sanoo, että oppimisprosessi on ollut hänelle ”hedelmällinen”.

- Suosittelen kaikkia kokeilemaan jotakin, mikä aika paljon jännittää, Rahkonen sanoo.

Haastatteluvideon voit katsoa alta.

Exit on C Moren tuleva alkuperäissarja. Sen kuvaukset ovat alkaneet huhtikuussa. Pääosissa nähdään Rahkosen ja Ovaskan lisäksi Jarkko Niemi ja Jarkko Lahti. Exit on alun perin norjalainen draamasarja, jossa seurataan rikkaiden liikemiesten elämän pimeitä puolia huumeiden, seksin ja väkivallan pauloissa.

- Katsottuani norjalaisen alkuperäisversion olin melko sanaton. Maailman kylmyys ja moraalin vähyys olivat jotenkin omaa luokkaansa, mutta valitettavasti hyvinkin tunnistettavia. Tunnen kaikki näyttelijänelikon jäsenet jossain määrin ja luulen sen helpottavan laskeutumista tähän maailmaan, jossa raha määrää ja kusipäisyys on hyve, Rahkonen kertoo tiedotteessa.

Sarja tulee C Moreen katsottavaksi syksyllä 2022.

Kuvassa Exit-sarjan näyttelijät Max Ovaska, Jarkko Lahti, Jarkko Niemi ja Olli Rahkonen sekä ohjaaja Olli Ilpo Salonen (takana oik.) (kuva: Laura Mainiemi)

Lue myös: Uusi hyytävä rikossarja julkaistaan pian - toisessa pääosassa Salkkari-tähti

Kilpailut

Uusimmat