Kuva: Youtube

Nalle Puh nähdään kohta sarjamurhaajana kauhuelokuvassa: "Ne eivät ole enää kesyjä"

27.05.2022 18:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Eloikuvan toivotaan valmistuvan pian.

Moni muistaa lapsuudestaan suloisen ja pehmoisen Nalle Puh -hahmon. Sitä ei tulla kuitenkaan uutuuselokuvassa näkemään, vaan sen sijaan astetta karmivampaan suuntaan päivitetty otus.

Pian ilmestyvässä Winnie the Pooh: Blood and Honey -elokuvassa seikkailevat Puhin sekä Nasun kauhuversiot. Elokuvassa omistajansa hylkäämät Nasu ja Puh raivostuvat ja ryhtyvät piinaamaan ihmisiä.

- He ovat menneet takaisin eläimellisille juurilleen. Ne eivät ole enää kesyjä, ne ovat kuin säälimättömät karhu ja sika, jotka kulkevat ympäriinsä yrittäen löytää saalista, elokuvan ohjaaja Rhys Waterfield kuvailee elokuvassa sarjamurhaajina esiintyviä hahmoja. 

Elokuvan kuvaukset on saatu valmiiksi hetki sitten ja se on edennyt nyt jälkikäsittelyvaiheeseen. Waterfield toivoo elokuvan valmistuvan mahdollisimman nopeasti.

- Odotamme saavamme sen jälkikäsittelyn läpi niin nopeasti kuin pystymme. Varmistamme myös, että se on silti hyvä. Se on korkea prioriteetti, Waterfield kuvailee.

Elokuvan virallista traileria ei ole vielä julkaistu, mutta useat Youtube-käyttäjät ovat julkaisseet videokoosteita kuvista, joita elokuvasta on jo julki. Yhden esittelyvideoista voit katsoa alta tai täältä.

Lue myös: Katsojat villinnyt kauhuelokuva saa jälleen jatkoa - luvassa jopa kaksi uutta elokuvaa

Lue myös: Kauhua kesään - suosikkisarjan hyytävä spinoff saa odotettua jatkoa

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat