Kuva: AOP

Aerosmith-solisti Steven Tyler poistui vieroituksesta yli kuukauden jälkeen - "Voi erittäin hyvin"

04.07.2022 14:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Aerosmith-yhtye ilmoittaa Steven Tylerin poistuneen vieroituksesta yli kuukauden jälkeen.

Aerosmith-rock-yhtyeen solistin Steven Tylerin, 74, ilmoitettiin menneen vieroitukseen 25. toukokuuta. Tylerin bändikavereiden mukaan solisti oli mennyt vieroitukseen vapaaehtoisesti, koska laulaja halusi keskittyä omaan terveyteensä ja toipumiseen. Tyler oli ollut 10 vuotta raittiina ennen sortumistaan. Yhtye kertoo, että Tyler sortui, kun hän kävi jalkaleikkauksessa päästäkseen takaisin lavoille ja tarvitsi tässä prosessissa kivunlievitystä.

Tylerin vieroituksen seurauksena yhtye joutui perumaan Las Vegasiin suunnitellut kesäkeikkansa. Yhtye ilmoitti asiasta tiedotteessaan Instagramissa.

”Olemme murtuneita siitä, että olemme aiheuttaneet vaivaa niin monelle teistä, etenkin uskollisimmille faneillemme, jotka usein matkustavat pitkiä matkoja kokeakseen esityksemme. Kiitos ymmärryksestänne ja tuestanne Stevenille tänä aikana”, yhtye kirjoittaa julkaisussaan.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa koko julkaisun täältä.

Nyt yli kuukausi myöhemmin Aerosmith ilmoittaa yksinoikeudella People-julkaisulle, että Tyler on poistunut vieroituksesta viime viikolla ja voi nykyään erinomaisesti.

”Tyler voi erittäin hyvin ja hän odottaa innolla pääsyä takaisin lavalle”, yhtye sanoo tiedotteessa.

Lisäksi TMZ-julkaisun mukaan Tylerin läheinen lähde ilmoittaa, että solisti on tällä hetkellä hyvin realistinen, eli hän ymmärtää taistelevansa elämänpituista ongelmaa vastaan. Lähde lisää, että Tyler näyttää tällä hetkellä voivan hyvin myös fyysisesti.

Rock-tähti poistui vieroituksesta liki kaksi viikkoa sen jälkeen, kun yhtyeen rumpalin Joey Kramerin vaimon Linda Kramerin ilmoitettiin menehtyneen 55-vuotiaana. Kuolinsyytä ei ole toistaiseksi ilmoitettu.

(kuva: AOP)

 Lue myös: Aerosmith-solisti Steven Tyler meni vieroitukseen, keikat peruttu - "Olemme murtuneita"

Lue myös: Steven Tyler sairastui - Aerosmith joutui perumaan keikan

Lähteet: People, TMZ

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat