Kuva: AOP / Shutterstock

Rap-artisti heitti fania puhelimella päähän kesken keikan - osuman saanut kertoo tapahtumista

07.07.2022 19:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Rap-artistin esiintyminen sai ikävän käänteen, kun räppäri heitti fania vahingossa puhelimella päähän.

Rap-artisti Lil Uzi, 26, heitti vahingossa faniaan puhelimella päähän.

Artisti esiintyi heinäkuun ensimmäisenä päivänä Isossa-Britanniassa järjestetyllä Wireless-festivaalilla. Kesken esiintymisensä artisti heitti puhelimen yleisön joukkoon. Epäonneksi puhelin osui yhtä katsojaa päähän aiheuttaen tälle lääkärinhoitoa vaatineen vamman.

TikTok-käyttäjä Drilla G:n jakamassa videossa nähdään, kuinka Lil Uzi nostaa puhelimen lavalta ja heittää sen yleisön sekaan.

@ccornonmycob

#duet with @ac15500 #wireless #liluzivert #wireless2022 @Lil Uzi Vert @Wireless Festival Give me some credit for that touch

♬ original sound - 🌀👽

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Toisella videolla tiktokkaaja kertoo olevansa se, jonka päähän puhelin osui. Hänen mukaansa puhelin osui myös toiseen henkilöön, mutta sanoo, ettei puhu toisesta henkilöstä sen enempää, sillä ei ole varma, saako hän kertoa asiasta toisen henkilön puolesta.

Tiktokkaaja kertoo videolla yleisöä olleen niin paljon paikalla, ettei katsojien seassa ollut mahdollista liikkua ja väistää puhelinta.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Viihdejulkaisu XXL:n saaman tiedon mukaan useat fanit olivat heittäneet puhelimiaan lavalle kesken Lil Uzin esiintymisen.

- Hän yritti vain tyhjentää lavan puhelimista ja välttää liukastumista voidakseen jatkaa esiintymistä turvallisesti. Hän ei osunut kehenkään tarkoituksella, lähde kommentoi tapahtumia julkaisulle.

Lue myös: Räppäri asensi otsaansa ökyjalokiven - fanit repivät korun irti konsertissa

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat