Kuva: Julius Konttinen

Jannika B sai kritiikkiä asustaan ja hitissään käytetystä kirosanasta - näpäyttää avoimesti somessa

25.07.2022 18:15 - Riia Frost

Jannika B näytti Instagram-seuraajilleen esimerkkejä hänen saamastaan kritiikistä liittyen artistin asuun ja P.A.S.K.A-hittiin.

On melkein itsestäänselvää, että muusikoiden biisit eivät välttämättä miellytä kaikkia henkilöitä. Saati, jos niissä kuullaan kirosanoja, jotka eivät välttämättä sovi nuorten kuuntelijoiden korviin. Kritiikiltä ei ole välttynyt myöskään laulaja-lauluntekijä Jannika B, 37, joka julkaisi uuden P.A.S.K.A-kappaleen 15. kesäkuuta. Vaikka kappale onkin noussut hitiksi ja saanut paljon ylistystä somessa, on muusikko saanut myös paljon palautetta kappaleessaan käytettävästä paska-kirosanasta.

Jannika B julkaisi Instagram-tarinoissaan kuvan, jossa näkyy yksi palaute kappaleesta. Kyseisessä palautteessa henkilö pohtii artistin lapsien ajatuksia siitä, että heidän äitinsä kiroilee kappaleessaan.

”Mitä Jannika lapsesi sanovat, kun he aikanaan kuulevat sinun laulavan P.A.S.K.A-biisin? En olisi ikinä ajatellut sinun suusta kuulevan tuollaista sanaa. Tämä taitaa nykyään olla muotia, että rumat sanat ovat voimasanoja lauluissa. Hyi soikoon! Laulu on muuten hyvä”, palautteen antanut henkilö toteaa.

Tarina-julkaisussa näkyy myös Jannika B:n asiallinen vastaus mielensä pahoittaneelle henkilölle. Jannika B yrittää rauhoittaa henkilöä kertomalla, että he ovat hänen tyttärensä Martan kanssa keskustelleet kirosanojen käyttämisestä.

”Martta soittaa laulun kertosäettä suvereenisti jo pianolla. Hän kysyi: ”Mamma, tarkoittaako noi kirjaimet vessa-sanaa”. Selitin hänelle, että se on kirosana, jonka voi tarvittaessa joskus sanoa aikuisena esimerkiksi ilkeille ihmisille, jotka tulevat kommentoimaan ikävästi toisen ulkonäköä tai pukeutumista. Opetin siis lapselleni, kuinka vetää terveitä rajoja. Positiivinen aggressio on välillä suotavaa. Se on voimaannuttavaa. Esimerkiksi myös silloin, kun lyöt pottuvarpaasi pöydänjalkaan. Eikös? Laulussakin lauletaan ”opetit kiroileen, kun sattuu, se on terapeutin mielest ok”, Jannika B kirjoittaa.

”Sitä paitsi hän on kuullut sanan isänsä lauluissa jo useamman kerran ihan lausuttuna sellaisenaan”, Jannika B lisää käyttäen myös nauruemojia.

Jannika B:n kappale ei ole ainoa asia, josta artistia on kritisoitu. Muusikko käytti uudessa Instagram-julkaisussaan yhtä esimerkkiä saamastaan kritiikistä koskien hänen asuaan, joka nähtiin hänen päällään Tammerfestareilla. Kyseisessä julkaisussa näkyy kuva artistin asusta, johon kuuluu punaiset röyhelöhousut, joissa on reiät lantion kohdalla. Kyseisten housujen reiät paljastavat Jannika B:n oranssin alaosan ja artistilla on päällään myös sininen pitkähihainen.

Julkaisussa on myös toinen kuva yhdestä palautteesta, jossa henkilö kritisoi Jannika B:n kyseistä asuvalintaa.

”Kamala asu”, palautteen antanut henkilö kirjoittaa.

”Mieluummin asu kuin sydän”, Jannika B vastaa.

Jannika B paljastaa julkaisunsa kirjoituksessa, mitä muuta kyseinen henkilö oli sanonut hänelle.

”Sama henkilö ehdotti, että minä, Erika Vikman ja Anna Abreu voitaisiin perustaa pornoklubi, kun äänivarat eivät riitä. Ok”, Jannika B kertoo.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Vikman innostuikin kyseisestä ehdotuksesta ja vastasi pian Jannika B:lle julkaisun kommenttikentässä.

”Perustetaan vaan klubi! Olet ihana”, Vikman kirjoittaa pilke silmäkulmassaan.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, jääkö Vikmanin ehdotus toistaiseksi vain vitsailuksi. Jannika B:n P.A.S.K.A-kappaleen voit kuunnella alta.

Mikäli linkki ei näy, voit kuunnella sen täältä.

Lue myös: Jannika B kertoo humoristisella tavalla, miten julkkista kannattaa lähestyä: "Vältä kovia ääniä"

Lue myös: Jannika B:n asu sisältää sanoman - 'Toivon, etteivät ihmiset unohtaisi, mitä maailmalla tapahtuu'

Kilpailut

Uusimmat