Kuva: AOP

Eva Longoria kertoo kärsineensä mustasukkaisuudesta aiemmissa suhteissaan - "Vatsaani väänsi"

03.08.2022 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijän mukaan mustasukkaisuus on kaikista pahin olotila, eikä hän haluaisi kenenkään kokevan sellaista.

Näyttelijä Eva Longoria, 47, vieraili hiljattain Connections-podcastissa puhumassa muun muassa nykyisestä avioliitostaan media-alan johtoportaassa työskentelevän José Antonio Bastónin, 54, kanssa. Avioliitto Bastónin kanssa on näyttelijän kolmas liitto. Aiemmin hän ollut naimisissa näyttelijä Tyler Christopherin sekä koripalloilija Tony Parkerin kanssa.

Longoria paljastaa kärsineensä mustasukkaisuudesta aiemmissa liitoissaan. Hän kertoi avioerohakemuksen jättämisen aikoihin vuonna 2010 löytäneensä Parkerin puhelimesta tekstiviestejä toiselle naiselle.

- Mielestäni mustasukkaisuus vie todella paljon energiaa. Muistan olleeni niin mustasukkainen, että vatsaani väänsi. Se on kaikista pahin olotila. Miksi kukaan haluaisi sellaista itselleen?, Longoria pohtii podcastissa.

Longoria ja Bastón menivät naimisiin vuonna 2016. Heillä on yhteinen lapsi Santiago Enrique, 4.

Näyttelijän mukaan pariskunnan tapaamisessa ei kuitenkaan ollut kyse rakkaudesta ensisilmäyksellä. Longoria kertoi vuonna 2013 People-lehdelle, ettei parin välillä ollut kipinää, kun heidät esiteltiin ensikerran toisilleen yhteisen ystävän kautta.

- Olin irtautumassa huonosta suhteesta ja hän omastaan, joten välillämme ei ollut yhteyttä. Meillä oli miellyttävä keskustelu, mutta ei todellista yhteyttä, Longoria muisteli aiemmin pariskunnan ensitapaamista.

Kaksikko tapasi kuitenkin toistamiseen puolen vuoden jälkeen ensitapaamisesta.

- En muistanut lainkaan ensitapaamistamme, mutta tällä kertaa välillämme oli kipinää, Longoria muisteli kertoen samalla, että he olivat suunnanneet jo seuraavana päivänä neljän tunnin mittaisille lounastreffeille.

- Hän oli komein mies, jonka olin eläissäni tavannut. Hän oli niin karismaattinen, hurmaava, suloinen ja hauska. Ajattelin vain, että kuka tämä tyyppi oikein on, Longoria kuvaili taannoin.

Lue myös: Eva Longoria haluaa Täydellisten naisten palaavan: "Olisin heti ilmoittautumassa mukaan"

Lue myös: Eva Longoria jakoi nuoruuskuvan yli 20 vuoden takaa - faneilta heti tarkka huomio naisen tyylistä

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat