Kuva: AOP

John Legend ja Chrissy Teigen odottavat lasta - mallia jännittää raskaus aiemman keskenmenon takia

04.08.2022 09:30 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Chrissy Teigen ilmoittaa Instagram-julkaisussaan pariskunnan odottavan kolmatta lastaan.

Malli Chrissy Teigen, 36, ja laulaja John Legend, 43, odottavat kolmatta yhteistä lastaan. Teigen ilmoitti asiasta Instagram-julkaisussaan viime yönä Suomen aikaan. Pariskunnalla on entuudestaan kaksi lasta, 6-vuotias Luna ja 4-vuotias Miles.

Vuonna 2020 Teigen sai keskenmenon ja pariskunta oli nimennyt menetetyn lapsensa Jackiksi. Tuolloin Teigen kuvaili keskenmenon olleen kaikkein suurin kipu, jonka hän voi kuvitella. Lisäksi Teigen sanoi tuolloin Instagram-julkaisussaan olevansa surullinen, ettei hän tulisi enää ikinä raskaaksi. Teigen ei koskaan selventänyt, miksi hän uskoi kyseiseen asiaan.

Teigenin pelko ei kuitenkaan käynyt toteen, vaan malli juhlistaa raskauttaan uudessa julkaisussaan. Teigen kuitenkin painottaa, että keskenmenosta syntynyt pelko ei suinkaan ole lähtenyt uuden raskauden myötä.

”Viimeiset pari vuotta ovat olleet tunteiden sumentamat, mutta ilo on jälleen täyttänyt kotimme ja sydämemme. Miljardi pistosta myöhemmin (jalkaan laitettuna, kuten näkyy) meillä on toinen tuloillaan. Jokaisella lääkärikäynnillä olen sanonut itselleni ”okei, jos lapsi on terve tänään, ilmoitan asiasta”. Mutta sitten huokaisen helpotuksesta, kun kuulen lapsen sydämenlyönnit ja päätän, että olen edelleen liian hermostunut”, Teigen aloittaa.

”En usko, että tulen koskaan poistumaan lääkärikäynnistä enemmän innostuneena kuin hermostuneena. Mutta tähän mennessä kaikki on täydellistä ja kaunista ja tunnen oloni hyvin toiveikkaaksi ja uskomattomaksi. Okei, tätä kaikkea on ollut todella vaikeaa pitää niin pitkään sisälläni”, Teigen lisää lopuksi.

Julkaisussa Teigenillä on musta lyhyt t-paita ja läpikuultavat korkeavyötäröiset alushousut. Teigenin viittaama pistoskohta, jossa on mustelma, näkyy paremmin julkaisun toisesta kuvasta.

Teigenin koko julkaisun voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lue myös: John Legend esti Chrissy Teigenia vilauttamasta - fanit innostuivat hauskasta videosta

Lue myös: Chrissy Teigen otti tatuoinnin, jossa suuri viittaus hänen aviomieheensä - katso

Lähteet: BBC

Kilpailut

Uusimmat