Kuva: AOP

Emilia Clarken näyttelemä Marvel-hahmo paljastui

18.08.2022 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Clarke on tuttu muun muassa Game of Thronesista. Ensi vuonna näyttelijä nähdään myös Marvel-sarjassa.

Viime vuonna selvisi, että Game of Thrones -sarja supertähteyteen noussut näyttelijä Emilia Clarke, 35, liityy Marvel-supersankareiden maailmaan. Clarke tulee näyttelemään Secret Invasion -sarjassa, joka ilmestyy Disney+-palvelussa. Sarjaa tähdittävät Clarken lisäksi muun muassa Samuel L. Jackson, Ben MendelsohnKingsley Ben-Adir sekä Olivia Colman

Movieweb-sivuston saamien tietojen mukaan Clarke näyttelee G'iah-nimistä skrullia, joka piileskelee maapallolla Gloria Warner -nimellä. Skrullit ovat Marvel-maailmassa kehittynyt avaruusolentojen rotu, joka hallitsee laajaa imperiumia avaruudessa. Rotu on tuttu muun muassa Captain Marvel -elokuvasta. 

Clarke kertoi viime vuonna Comicbook-julkaisun haastattelussa syitä sille, miksi hän halusi Marvel-universumin näyttelijäksi, vaikka hänet tunnistetaan jo toisesta suuresta fantasiamaailmasta, Game of Thronesista.

- Minusta Marvel tekee tällä hetkellä todella jännittäviä ja hienoja juttuja. He ovat kuin elokuvamaailman Apple. Nyt kun saan olla osa tuota perhettä, tunnen oloni jonkun suuremman jutun jäseneksi. Se on hienoa, Clarke kertoi.

- Minusta tuntuu, että Marvel-maailmassa jokaisella on sydän ja mieli paikallaan, tähti jatkoi kehujaan.

Secret Invasion julkaistaan vuonna 2023. 

Lue myös: Marvel-rooli sai Emilia Clarken "elämään pelossa" - kertoo syyn

Lue myös: Game of Thrones -näyttelijä Emilia Clarke Marvel-universumiin - tähti paljastaa syyt liittymiseen

Lähde: Giant Freaking Robot, MovieWeb

Kilpailut

Uusimmat