Kuva: AOP

Pierce Brosnanista ja vaimo Keelystä levisi ivallinen rantakuvapari - mies ylistää rakkaansa kurveja

29.08.2022 17:15 - Iiro Myllymäki

Sosiaalisessa mediassa leviävään kuvaan tuli ikäviä, painoa arvostelevia kommentteja.

Muun muassa James Bond -elokuvista tunnettu näyttelijä Pierce Brosnan, 69, on älähtänyt sen jälkeen kun hänen vaimonsa Keely Brosnanin, 58, painoa pilkattiin sosiaalisessa mediassa. Pariskunnasta lähti leviämään aiemmin tänä vuonna Facebookissa kuvapari, jossa nähtiin pari rannalla lähes 30 vuotta sitten ja rinnalla oli tuoreempi otos.

Päivitys levisi laajalle sosiaalisessa mediassa. Mirror kirjoittaa, että kuvaan tuli paljon kommentteja, joissa etenkin Keelyn ulkonäköä arvosteltiin rajusti.

(kuva: AOP)

Brittimediassa kerrotaan, että itse Pierce Brosnan lopulta kommentoi kuvapäivitystä. Hänen mukaansa Keelylle oli tarjottu mahdollisuutta lihavuusleikkaukseen.

”Ystävät tarjosivat hänelle leikkausta, jolla hänen painoaan vähennettäisiin. Mutta minä rakastan jokaista hänen kehonsa kurvia. Hän on maailman kaunein nainen minun silmissäni. Myös siksi, että hän on synnyttänyt viisi lastamme”, Pierce kommentoi Expressin mukaan.

Mies jatkoi sanomalla, että rakastaa vaimossaan sekä tämän persoonaa että ulkonäköä.

”Olen hyvin ylpeä hänestä, ja pyrin aina olemaan hänen rakkautensa arvoinen”, Pierce kirjoitti.

Pierce ja Keely Brosnan menivät naimisiin vuonna 2001 seurusteltuaan ensin seitsemän vuotta. Keely Brosnan on tullut tunnetuksi toimittajana ja kirjailijana.

Lue myös: James Bond -tähti ylistää Dwayne "The Rock" Johnsonia: "Ihailen häntä suuresti"

Lue myös: Bond-näyttelijä oli valmistautunut jatkamaan roolissa - sai potkut puhelimen välityksellä

Lähteet: Mirror, Express

Kilpailut

Uusimmat