Kuva: AOP

Kim Kardashian kertoo tekevänsä parhaansa ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi - 'Teen voitavani'

07.09.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Yksityislentokoneella lentävä tosi-tv-tähti peräänkuuluttaa realismia ilmastonmuutosta ehkäisevissä valinnoissaan.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, kertoo tekevänsä voitavansa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan. Hän kuitenkin kertoo pyrkivänsä olemaan "realistinen" siitä, mitä tulee hänen luksuselämäntyyliinsä.

- Uskon ilmastonmuutokseen, uskon, että kaikilla tavoin voi auttaa. Uskon kuitenkin realismiin ja olen sitä mieltä, että tällä planeetalla on todella paljon murehdittavaa. Voi olla pelottavaa elää elämäänsä ahdistuneena, Kardashian toteaa Interview Magazinen haastattelussa.

- Minulla on ystäviä, jotka ovat todella valveutuneita ilmastonmuutoksen suhteen, ja minusta on ihanaa oppia heiltä asiasta. Teen voitavani, mutta täytyy valita omaan elämään sopivat tavat vaikuttaa, tosi-tv-tähti valottaa valintojaan.

Useiden julkisuuden henkilöiden leveät elämäntyylit ovat olleet hiljattain syynissä, sillä tutkimusyritys Yard on selvittänyt, millaisia päästöjä maailmantähdet tekevät yksityislentokoneillaan. Selvityksessä pyyhkeitä on saanut muun muassa Kardashianin entinen ystävä, laulaja Taylor Swift, 32, sekä tosi-tv-tähden pikkusisko, kosmetiikkamoguli ja tosi-tv-tähti Kylie Jenner, 25.

Selvityksen julkistuksen jälkeen Jenner onkin nimetty suorastaan "ilmastorikolliseksi", sillä hänen tiedetään käyttävän Kylie Air -yksityislentokonettaan tiuhaan. Myös muut Jennerin perheenjäsenet käyttävät konetta.

Myös Kardashianilla itsellään on oma yksityislentokone nimeltään Kim Air. Tosi-tv-tähti esitteli keväällä noin 140 miljoonan euron arvoisen lentokoneensa, jonka sisusta on kuorrutettu kashmirilla sekä vaalealla puulla.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Kim Kardashian esittelee ylellisen yksityislentokoneensa - kashmirilla kuorrutetulla koneella hinta 140 miljoonaa

Lue myös: Kylie Jennerin lentokäytökselle kovaa kritiikkiä somessa - "Hän on yksi pahimmista"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat