Kuva: AOP

Kylie Jennerin lapsen nimi edelleen pimennossa - "Se ei jää hänen nimekseen"

12.09.2022 21:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Kylie Jenner vieraili The Late Late Show with James Corden -ohjelmassa kertomassa kuulumisiaan myös uuden lapsensa nimen tiimoilta.

Tosi-tv-tähti Kylie Jenner, 25, ja rap-artisti Travis Scott, 31, saivat toisen yhteisen lapsensa tämän vuoden helmikuussa. Lapsen nimeksi valikoitui erikoinen Wolf, mutta sittemmin Jenner on ilmoittanut, että kyseinen nimi on lähtenyt vaihtoon. Parilla on entuudestaan 4-vuotias tytär, Stormi Webster. Syyksi nimen vaihtumiselle Jenner sanoi, ettei nimi Wolf kuvastanut heidän poikalastaan. Julkisuuteen ei ole kuitenkaan sittemmin ilmoitettu uutta nimeä, ja pimentoon on jäänyt, millä nimellä lasta nykyään kutsutaan. 

Jenner ja hänen äitinsä Kris Jenner, 66, vierailivat James Cordenin vieraana The Late Late Show with James Corden -ohjelmassa, ja asia otettiin puheeksi. Corden kysyi Kylielta, mikä tilanne nimen suhteen tällä hetkellä on. Vastaus oli yllättävä. 

- Emme ole vielä virallisesti vaihtaneet nimeä. Hänen nimensä on Wolf ja se nimi lukee vielä passissa, mutta se ei jää hänen nimekseen, me odotamme, Jenner kertoo. 

Cordenia kiinnosti, millä nimellä lasta sitten oikein kutsutaan, mutta vastausta ei toistaiseksi irronnut. Jennerin mukaan kuitenkin jokin nimivaihtoehto on jo noussut ylitse muiden, mutta välillä tulee mieleen muitakin nimiehdokkaita.

- Emme ole vielä valmiita kertomaan sitä. Travis on joinain päivinä, että "Uuu, tämä nimi olisi aika siisti" ja vaihtaa sen jälleen. Joten emme varmaan virallisesti vaihda sitä ennen kuin, Jenner vihjaa. 

- Hän on 21-vuotta, Kris Jenner vitsailee perään. 

Corden kysyi, liittyykö tuleva nimi myös eläimiin kuten edellinenkin nimivaihtoehto, johon Jenner vastaa hilpeästi, että ei. Nähtäväksi siis jää, milloin Jenner ja Scott julkistavat nimen koko maailmalle.

Voit katsoa koko haastattelun alta, tai tästä linkistä.

Nimen valitseminen ei ole aina helppoa ja vaihtoehtoja voi olla monia - sen tietää myös Kris Jenner. Kylie Jenner paljasti aiemmin tänä vuonna TikTokissaan, mikä hänen nimekseen olisi voinut tulla Kylien sijasta

Lue myös: Kuin kaksi marjaa! Kylie ja Kris Jennerin yhteiskuva ihastuttaa somessa

Lue myös: Kylie Jenner vieraili tyttärensä kanssa luksustavaratalossa Lontoossa - "Olet hemmoteltu pikkutyttö"

Lue myös: Kim Kardashian kertoo tekevänsä parhaansa ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi - 'Teen voitavani'

Lähde: YouTube

Kilpailut

Uusimmat