Kuva: AOP

Nightwish-laulaja Floor Jansen leikkaisi hiuksensa lyhyemmiksi - kertoo nyt syyn

06.10.2022 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Laulaja sanoo olevansa tyytyväinen, että voi jälleen nauttia terveistä ja luonnollisista hiuksista

Nightwish-laulaja Floor Jansen, 41, julkaisi muutama päiva sitten Instagram-sivullaan kuvan, jossa hän esitteli uutta hiustyyliään. Laulaja on nimittäin leikannut hiuksiaan lyhyemmiksi.

Julkaisu sai pääosin osakseen positiivisia kommentteja sekä ihmettelyä. Nyt Jansen kertookin, miksi päätyi kyseiseen ratkaisuun.

"Rakastan lyhyempiä hiuksiani. Hiukseni kasvoivat ohuina, olivat hieman hauraat eivätkä olleet terveet. Käytin tämän vuoksi pitkään pidennyksiä", Jansen kertoo.

Laulaja sanoo olevansa tyytyväinen, että voi jälleen nauttia terveistä ja luonnollisista hiuksista.

"Jos lyhyemmät meinaavat terveempiä, niin olkoon niin. Odotan innolla, että voin kokeilla uutta tukkaani Nightwishin keikalla, kun pyöritän päätäni musiikin tahdissa."

Jotkut fanit ovat Jansenin mukaan olleet huolissaan siitä, että laulaja ei voi enää samalla tavalla heiluttaa hiuksiaan metallimusiikin tahdissa. Jotkut myös ajattelevat, että uusi tyyli liittyy jotenkin Jansenin soolouraan.

"Voin vakuuttaa, että tarkoitukseni oli vain löytää terveemmät hiukset yli 40-vuotiaalle äidille, joka rakastaa edelleenkin yhtä paljon metallia ja muuta musiikkia kuin ennenkin", hän päättää.

Näet Jansenin julkaisun alta.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Nightwish esiintyy Suomessa ensi vuoden kesäkuussa. Yhtyeen kaksivuotisen Human Nature -kiertueen konsertti nähdään lauantaina 17.6.2023 Vaasan Lemonsoft Stadionilla.

Esiintyminen on toistaiseksi yhtyeen viimeinen kotimaan konsertti. Kiertueen jälkeen yhtye jää tauolle työstääkseen uutta albumia.

Lue myös: Nightwish soittaa vielä yhden keikan Suomessa ennen taukoa - esiintyy rumpalin kotikaupungissa

Lue myös: Floor Jansen on laulanut 10 vuotta Nightwishissa - "Loppu on historiaa"

Lue myös: Jukka Koskinen kommentoi Nightwish-jäsenyyttään - "En voisi olla onnellisempi"

Kilpailut

Uusimmat