Kuva: AOP / Juha Metso

Jukka Koskinen kommentoi Nightwish-jäsenyyttään - "En voisi olla onnellisempi"

23.08.2022 14:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Nightwish ilmoitti vastikään, että basisti Jukka Koskinen on nyt yhtyeen virallinen jäsen.

Nightwish tiedotti muutama päivä sitten, että yhtyeessä bassoa soittanut Jukka Koskinen on nyt bändin virallinen jäsen. Koskinen tuli yhtyeen kiertuebasistiksi sen jälkeen, kun Marko Hietala oli jättänyt yhtyeen vuoden 2021 alussa

Nyt Koskinen itse kommentoi jäsenyyttään Instagram-sivullaan. Koskinen sanoo, että kaikki tuntui alusta alkaen luonnolliselta.

"Hieman yli vuosi sitten minulla oli kunnia liittyä sessiobasistiksi ja soittaa Nightwishin uskomatonta musiikkia uskomattomien ihmisten kanssa. Kaikki tuntui luonnolliselta heti alusta alkaen enkä voisi olla onnellisempi tästä matkasta, jolla olemme yhdessä", Koskinen kirjoittaa.

"Lopuksi haluan kiittää teitä kaikkia ympäri maailman, jotka olette toivottaneet minut tervetulleeksi Nightwish-perheeseen. Odotan innolla tulevaisuuden keikkoja ja uuden albumin tekoprosessia", muusikko jatkaa.

Näet julkaisun alta tai tästä.

Vuoden 2021 alussa Koskinen sai puhelun, joka muutti elämän suuntaa seuraaviksi vuosiksi.

- Minuun otettiin yhteyttä Nightwishin leiristä heti alkuvuodesta ja olihan se aikamoinen sokki monella tapaa. Olen seurannut bändiä monet vuodet ja tietenkin ajattelin, että kyseessä on orkesteri, jossa ei enää jäsenvaihdoksia tule, Koskinen sanoi joulukuussa Voice.fi:n haastattelussa.

- Ensimmäinen ajatus puhelusta oli tietenkin se, että kyseessä on suuri kunnia. Jos miettii, kuinka legendaarinen hahmo Marko Hietala oikein on, niin ei sellaista kukaan pysty korvaamaan. Bändiasioissa asiat kuitenkin muuttuvat ja joku toinen tuo sitten toisenlaisen panoksen, Koskinen jatkoi.

Voice.fi, Radio City ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Nightwish-basisti Jukka Koskinen salasi pestiään koko kevään - "Täytyi antaa poliitikon vastauksia"

Lue myös: Nightwish kiinnitti basisti Jukka Koskisen viralliseksi jäsenekseen - "Tuntuu hyvin luontevalta"

Kilpailut

Uusimmat