Kuva: Numi Nummelin

Suosittu Syke-sarja jatkuu pian - mukana tutut hahmot

09.10.2022 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sykkeen 13. kausi saapuu Ruutuun marraskuussa.

Rakastettu Syke-sarja palaa uusilla jaksoilla syksyn kunniaksi.

Sykkeen 13. kauden teemoja ovat menneisyyden valinnat ja padotut tunteet, jotka eivät jätä rauhaan. Traumapolilaiset joutuvat punnitsemaan vapauden ja vastuun rajoja ja monen elämä mullistuu ratkaisevalla tavalla. Kauden potilastarinoihin lukeutuu muun muassa lihansyöjäbakteeri, Wilmsin tuumori, nielusyöpä ja harvinainen aivovaltimosairaus, moyamoya. 

Edellisellä kaudella lähentyneiden Laurin (Mikko Nousiainen) ja Johannan (Leena Pöysti) suhde etenee mukavasti, kunnes väliin ilmestyy odottamaton kolmas pyörä. Max (Antti Luusuaniemi) ja Jannica (Helmi-Leena Nummela) ajautuvat jatkuvasti nokikkain yhteisen lapsensa huoltajuudesta ja väsyneen Jannican taistelutahto alkaa huveta

Traumapolin rakenteet horjuvat, kun ylilääkäri Marjutin (Jaana Pesonen) työhuonetta saapuu jakamaan sairaalan uusi toimitusjohtaja Raila Lehtelä (Miia Nuutila). Tämän lisäksi Marjutin yksityiselämässä on luvassa suuria muutoksia.

Iiris (Iina Kuustonen) palaa polille ja hoitajat ottavat hänet ilolla vastaan. Iiris on nopeasti napit vastakkain Jarin (Nicke Lignell) kanssa, eikä tilannetta helpota se, että hänen pikkuveljensä Eetu (Marius Valtanen) laittaa Iiriksen pohtimaan äitiyttä ja oikeutta perheeseen.

Sykkeen 13. kausi alkaa Ruudussa 25. marraskuuta.

Lue myös: Naurukohtauksia sairaalassa - Syke-sarjan pilalle menneet kohtaukset saavat hymyn huulille

Lue myös: Iina Kuustosen tähdittämä suomalaisleffa kiilasi 007 No Time To Dien ohi katsotuimpana elokuvana

Kilpailut

Uusimmat