Kuva: AOP

Voiko HBO:n hittisarja jatkua? Zoë Kravitzilla selkeä mielipide

19.11.2022 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Visuaalisesti kaunis ja lahjakkaiden naisnäyttelijöiden tähdittämä Big Little Lies perustuu Liane Moriartyn samannimiseen kirjaan.

Palkittu Big Little Lies -sarja on kerännyt miljoonia katsojia ympäri maailman ja siitä on julkaistu kaksi tuotantokautta.

Fanit ovat kuumeisesti odottaneet sarjalle jatkoa ja näyttelijä Laura Dern kertoi viime kuussa Entertainment Tonight -julkaisulle, että toivoo sarjan jatkuvan.

- Se saattaa tapahtua. Olemme kuin perhe ja rakastamme sarjaa, Dern sanoi.

Sarjaa myös tähdittävä Zoë Kravitz on asiasta eri mieltä.

- En usko, että Big Little Lies jatkuu. Olemme kyllä puhuneet kolmannesta tuotantokaudesta, mutta ohjaajamme Jean-Marc Vallée menehtyi viime vuonna. Se oli sydäntäsärkevää enkä usko, että voimme jatkaa ilman häntä. Hän oli kuitenkin sarjan visionääri.

Jean-Marc Vallée kuoli 58-vuotiaana joulukuussa 2021. Kuolema johtui sydänkohtauksesta.

Visuaalisesti kaunis ja lahjakkaiden naisnäyttelijöiden tähdittämä Big Little Lies perustuu Liane Moriartyn samannimiseen kirjaan. HBO:n esittämässä sarjassa näyttelevät muun muassa Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Alexander Skarsgård, Laura Dern ja Zoë Kravitz. Tarina kertoo kalifornialaisista rikkaista äideistä ja heidän perheajestaan murhamystreerin varjostamana. Sarjan on sanottu kuvaavan lähisuhdeväkivaltaa aivan uudella tavalla.

Lue myös: Zoë Kravitz pyrki Batman-elokuvaan jo 10 vuotta sitten - järkyttyi hylkäämisensä syystä

Lue myös: Zoë Kravitz katuu tapaansa reagoida Will Smithin Oscar-lyöntiin - Instagram-julkaisu suututti monet

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat