Kuva: AOP

Harry Stylesin ja Olivia Wilden suhde tauolle - lähde paljastaa syyn

21.11.2022 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Harry Styles ja Olivia Wilde nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä tammikuussa 2021.

Näyttelijä-laulaja Harry Styles, 28, ja näyttelijä Olivia Wilde, 38, ovat ottaneet aikalisän parisuhteestaan kahden vuoden mittaisen seurustelun jälkeen.

- Styles on kiertueella ja kiertää ulkomailla. Wilde keskitttyy lapsiinsa ja työhönsä Los Angelesissa. Kyseessä sopuisa ratkaisu, yksi lähde kertoo People-julkaisulle.

Wildella on kaksi yhteistä lasta entisen puolisonsa Jason Sudeikisin kanssa. Tieto pariskunnan erosta levisi maailmalle marraskuussa 2020. Ero tapahtui pian Stylesin liityttyä Wilden ohjaaman Don't Worry Darling -elokuvan näyttelijäkaartiin. Wilde ja Sudeikis olivat yhdessä yhdeksän vuoden ajan.

Huhut Wilden ja Stylesin romanssista alkoivat tammikuussa 2021, jolloin kaksikon nähtiin pitelevän toisiaan kädestä Stylesin agenttina toimivan Jeff Azoffin häissä. Kaksikkoa nähtiin hiljalleen yhdessä julkisesti, Wilde nähtiin muun muassa Stylesin konserttien yleisössä.

Pariskunta ei kuitenkaan halunnut kommentoida suhdettaan medialle. Wilde on kommentoinut muun muassa Voguelle pariskunnan päätöstä pysyä vaitonaisena suhteestaan.

- Tietenkin on houkuttelevaa korjata vääriä tarinoita. Mutta luulen sinunkin ymmärtävän, että kun on todella onnellinen, sillä ei ole väliä, mitä tuntemattomat sinusta ajattelevat. Silloin merkitsee vain se, mikä on todellista, ja se, mitä ja ketä rakastat.

Myös Styles on kommentoinut asiaa.

- Jos joku ottaa sinusta yhteiskuvan jonkun kanssa, se ei tarkoita sitä, että olisi valinnut julkisen parisuhteen, Styles kommentoi Rolling Stone -julkaisulle.

- En aio sanoa suhteesta mitään, sillä en ole koskaan nähnyt mitään hyötyä siitä, että suhde raahataan julkisuuteen.  Teemme molemmat kaikkemme suojellaksemme suhdettamme. Luulen sen johtuvan kokemuksistamme, mutta lisäksi myös syvästä rakkaudestamme, Wilde totesi taannoin Variety-julkaisulle.

Lue myös: Olivia Wilde rakastui ohjaamansa trillerin kuvauksissa Harry Stylesiin - julkaisi nyt maistiaisen elokuvasta

Lue myös: Harry Stylesin kanssa seurusteleva Olivia Wilde: "Olen onnellisempi kuin koskaan"

Lue myös: Harry Styles ja Olivia Wilde lomailevat Italiassa - fanit ikuistivat hempeilyn kameralle

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat