Kuva: AOP

Dwayne Johnson julkaisi koskettavan videon perheestään - "Yksi hienoimmista hetkistä"

10.12.2022 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Dwayne Johnsonin videolla hänen vaimonsa Lauren Hashian laulaa kansallislaulua ja Johnson seuraa tilannetta lastensa kanssa.

Dwayne Johnson, 50, ja hänen vaimonsa Lauren Hashian, 38, menivät naimisiin vuonna 2019 ja heillä on kaksi yhteistä lasta, Tia Giana ja Jasmine

Lauren Hashian työskentelee muun muassa laulajana, laulunkirjoittajana ja tuottajana ja musiikki on aina ollut hänen veressään. Hashianin isä on nimittäin vuonna 2017 menehtynyt rumpali Sib Hashian, joka muistetaan varsinkin menestyneestä Boston-rock-yhtyeestä.

Nyt Johnson on julkaissut Instagram-sivullaan koskettavan videon. Videolla Johnson pitää Tia Gianaa ja Jasminea sylissään ja Lauren Hashian laulaa valtavan yleisön edessä Yhdysvaltain kansallislaulua.

"Tämä oli yksi hienoimmista hetkistä elämässäni. Sekä minä että tyttäreni tunsimme valtavaa ylpeyttä heidän äidistään", Johnson kirjoittaa.

Johson kertoo, että tilanne oli todella koskettava. 

"Katsoin tyttöjäni ja näin heidän pienet kätensä sydämiensä päällä ja se oli siinä. Iskä herkistyi", Johnson muun muassa jatkaa. 

Johnson ja Hashian tapasivat toisensa vuonna 2006 The Game Plan -elokuvan tiimoilta ja he alkoivat deittailemaan vuonna 2007. 

Näet julkaisun alta tai tästä. 

Lue myös: Chris Evansin ja Dwayne Johnsonin yhteiskuva sai fanit huomaamaan hauskan yksityiskohdan

Lue myös: Dwayne Johnsonin supersankarielokuva rikkoi näyttelijän oman ennätyksen

Kilpailut

Uusimmat