Kuva: AOP

Henry Cavill ei palaa supersankarirooliinsa - "Toivon heille kaikkea hyvää"

15.12.2022 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Cavill nähtiin Teräsmiehen asussa syksyn Black Adam -elokuvan loppukohtauksessa ja fanit ovat sen jälkeen tiiviisti odottaneet miehen paluuta supersankariksi.

The Witcher -sarjan Geraltina ja DC-universumin Teräsmiehenä tunnettu Henry Cavill, 39, kertoo faneilleen ikäviä uutisia. 

Cavill kirjoittaa Instagram-sivullaan, että ei palaa enää Teräsmieheksi. 

"Keskustelin juuri James Gunnin ja Peter Safranin kanssa ja minulla on surullisia uutisia. En palaa enää Teräsmieheksi. Studio ilmoitti paluustani lokakuussa, joten nämä uutiset eivät ole helpoimpia, mutta ne ovat elämää", Cavill kirjoittaa.

"Soihdun eteenpäin antaminen on nyt jotain, mitä tapahtuu. Kunnioitan sitä. James ja Peter rakentavat uuden universumin. Toivon heille kaikkea hyvää ja onnea", Cavill jatkaa. 

Cavill nähtiin Teräsmiehen asussa syksyn Black Adam -elokuvan loppukohtauksessa ja fanit ovat sen jälkeen tiiviisti odottaneet miehen paluuta supersankariksi. Näin ei kuitenkaan tule nyt tapahtumaan. 

Näet julkaisun alta tai tästä. 

Cavill yllätti lokakuussa The Witcher -sarjan fanit ilmoittamalla poistuvansa sarjasta.

Cavill kertoi Instagramissa, että hän poistuu Netflix-suosikkisarjasta ensi vuonna ilmestyvän kolmannen kauden jälkeen. Cavill on esittänyt sarjassa noituri Geralt Rivialaista.

Lue myös: Millie Bobby Brown ja Henry Cavill ovat hyviä ystäviä - yhdestä asiasta he eivät kuitenkaan puhu

Lue myös: Henry Cavillia kaavailtiin Twilight-elokuvien suosikkihahmoksi - "En tiennyt siitä"

Lue myös: Henry Cavill lopettaa The Witcher -sarjassa - korvaava näyttelijä paljastettiin

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat