Kuva: AOP

Simon Cowellille tarjottiin omaa talk show'ta - peruutti koko homman viime hetkellä

07.01.2023 08:15 - Iiro Myllymäki

Simon Cowell koki, ettei hänestä ole talk show -juontajaksi.

Lukuisista kykykilpailuohjelmista tunnettu Simon Cowell, 63, kertoo E! Newsin haastattelussa, että hänestä oli vähällä tulla talk show -juontaja. Mies kertoo, että hänelle tarjottiin omaa keskusteluohjelmaa, mutta hän perui koko homman viime hetkillä.

- Se meni niin pitkälle, että sitä varten rakennettiin lavasteet. Minua alkoi ahdistaa, ja stressaannuin toden teolla. Kävelin vain ulos tapaamisesta, Cowell muistelee.

Cowellin American Idolissa löytämät laululahjakkuudet Kelly Clarkson ja Jennifer Hudson ovat saaneet omat päiväaikaan esitettävät talk show’nsa. Cowell uskoo, että hänestä ei tällaiseen olisi.

- Sanoin, että en vain pysty tekemään tätä. En voisi puhua ihmisille päiviä läpeensä. En ole kovin hyvä puhumisessa, Cowell sanoo.

Cowell on luonut tv-uransa monien kilpailujen tuomaristoissa. Hänet on nähty muun muassa American Idolissa sekä Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen Talent- ja X Factor -kilpailuissa. Cowell oli mukana Britannian X Factorissa myös sillä kaudella, kun Saara Aalto osallistui kilpailuun ja sijoittui lopulta toiseksi vuonna 2016. Cowell on tullut tunnetuksi suorasanaisena ja paikoin myös tylynä kommentoijana. Hän on kertonut Fox Newsille, että lapsen saaminen vuonna 2014 on muuttanut hänen tuomarointityyliään. Hän sanoo, että hänellä on nyt enemmän empatiaa kilpailujen nuoria osallistujia kohtaan.

Lue myös: Simon Cowellin muuttunut ulkonäkö kauhistuttaa somessa - "Näyttää niin pelottavalta"

Lue myös: Simon Cowell haluaa tehdä taas tosi-tv:tä Britney Spearsin kanssa - "Se olisi upeaa"

Lähteet: E! News, Fox News

Kilpailut

Uusimmat