Kuva: AOP / Shutterstock

TikTok-tähdelle kävi kivuaalisti kesken imetyksen - nännistä irtosi pala

15.01.2023 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tiktokkaaja Jasmine Chiswell on kertonut sosiaalisessa mediassa, että hänen lapsensa puraisi nännistä palan irti kesken imetyksen. Irtopala kiinnittyi kuitenkin takaisin.

TikTok-tähti Jasmine Chiswell on kertonut kivuliaasta tapahtumasta, joka sattui tiktokkaajalle kesken imetyksen.

Chiswell kertoo yli 16 miljoonalle seuraajalleen sosiaalisessa mediassa, että hänen vuoden ikäinen poikansa Midnight puraisi äidiltään palan nännistä kesken rintaruokinnan.

Tiktokkaaja kertoo imettäneensä lastaan lähes vuoden ajan. Eräänä yönä Chiswell oli ruokkinut tavalliseen tapaan lastaan, kun tämä oli puraissut äitiään nännistä.

- Minulle on lapsensaannin jälkeen tullut aika korkea kipukynnys, nainen toteaa.

Hän kertoo kuvitellaansa kyseessä olleen tavallinen puraisi, joten hän oli mennyt ruokinnan jälkeen takaisin nukkumaan. Aamulla asian todellinen laita oli kuitenkin selvinnyt, kun herätessä tiktokkaajan paita oli veressä.

- Nännini kärki kirjaimellisesti roikkui irtonaisena, Chiswell kuvailee.

Hän kertoo laastaroineensa rintansa ja antaneensa sille kylmähoitoa.

Chiswell kertoo sosiaalisessa mediassa, että rintansa pn parantunut onnettomuudesta.

- Minulle sanottiin, että se kiinnittyy takaisin, eikä minulle valehdeltu. Onko se mustelmilla? Kyllä. Onko se kipeä? Kyllä. Mutta se [pala] tarttui kiinni, Chiswell iloitsee videollaan.

@jasminechiswell

Replying to @timmytimmytimmytimmy.t Nipple falling off update…I’m In shock right now!! 👀😲

♬ Say It (To My Face) - Meet Me @ The Altar

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ei ole harvinaista, että vauva saattaa puraista rintaa ruokinnan aikana. Tyypillisesti rintojen pureminen on ohimenevä vaihe. Imetyksen tuki ry:n mukaan hampaiden puhkeaminen ja kutisevat sekä kipeät ikenet saattavat aiheuttaa puremista. Pureminen saatta johtua myös vauvan turhautumisesta, jos pienokaisen mielestä maitoa tulee liian hitaasti rinnasta. Toisaalta myös vauvan mielestä liiallisesti heruva maito saattaa turhauttaa ja aiheuttaa puremista. Pureminen voi olla niin ikään myös keino hakea huomiota vanhemmalta.

Vau.fi sivusto neuvoo hoitamaan puremahaavoja pitämällä puremahaavan kosteana ja puhtaana. Haavan olisi hyvä estää rupeutumasta, jottei rupi irtoaisi seuraavalla imetyskerralla.

Lue myös: Mallikaunotar jakoi imetystekniikoista videon, johon monet ovat samaistuneet: "Tiedän tunteen!"

Lue myös: Näyttelijätähti jakoi suorastaan tyrmäävän imetyskuvan - hurja määrä tykkäyksiä!

Lähteet: E! News, Vau.fi, Imetyksen tuki ry

Kilpailut

Uusimmat