Kuva: AOP

Margot Robbien hahmo käyttää paljon huumeita uutuuselokuvassa - mitä aine oikeasti oli?

28.01.2023 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Robbie kertoo NME-julkaisun haastattelussa, että pyysi ohjaajalta Damien Chazellelta, että hahmon huumeiden käyttöä voisi vähentää.

Margot Robbie tähdittää uutta Babylon-elokuvaa, jossa Robbien esittämä hahmo käyttää paljon huumeita, varsinkin kokaania.

Robbie kertoo NME-julkaisun haastattelussa, että pyysi ohjaajalta Damien Chazellelta, että hahmon huumeiden käyttöä voisi vähentää.

- Elokuvassa on paljon huumeita ja näyttelen hahmoa, joka niitä käyttää. Sanoin Damienille, että oikeassa elämässä hahmoni olisi kuollut. Ihmiset katsovat elokuvan ja tietävät, että se määrä on naurettava. 

Määrä pidettiin ennallaan ohjaajan vision vuoksi. Mutta mitä ainetta elokuvan kokaiini oikeasti oli?

- B-vitamiinijauhetta, tomusokeria tai vauvan laksatiivia, Robbie paljastaa. 

Babylon sijoittuu 1920-1930-lukujen Hollywoodiin, jolloin elettiin mykkäelokuvien aikakautta. Elämä oli vapaata, juhlia oli paljon ja erilaiset ihmiskohtalot päättyivät huonosti.

Robbien lisäksi elokuvassa näyttelevät muun muassa Brad Pitt, Diego CalvaJovan AdepoLi Jun Li, Tobey Maguire sekä Olivia Wilde. Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Damien Chazelle, joka voitti parhaan ohjauksen Oscar-palkinnon elokuvasta La La Land.

Babylon on nyt julkaistu elokuvateattereissa. 

Lue myös: Brad Pitt halusi todella päästä suutelemaan Margot Robbieta uutuuselokuvassa - "Ei ollut käsikirjoituksessa"

Lue myös: Margot Robbien tähdittämän Barbie-elokuvan ensimmäinen teaser vihdoin julki - katso!

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat