Kuva: AOP

Gerard Butler muistelee vaaratilannetta P.S. Rakastan sinua -elokuvan kuvauksissa - Hilary Swank joutui sairaalahoitoon

28.01.2023 19:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Gerard Butlerin ja Hilary Swankin tähdittämä menestyselokuva julkaistiin vuonna 2007.

Näyttelijä Gerard Butler, 53, muistelee lähes kahden vuosikymmenen takaista vaaratilannetta P. S. Rakastan sinua -elokuvan kuvauksissa. Tapahtumien seurauksena näyttelijä Hilary Swank, 48, joutui sairaalahoitoon. 

-Hän on niin upea ja hänen kanssaan on mahtavaa työskennellä, joten lähes tapoin hänet, Butler toteaa The Drew Barrymore Show'n haastattelussa. 

Butler muistelee, kuinka elokuvan kuvauksissa kuvattiin kohtausta, jossa Butler tanssii alushousuissa henkseleihin sonnustautuneena. Näyttelijän mukaan henkseleitä riisuttaessa henkseleiden metalliklipsin oli tarkoitus singota Butlerin kasvoille. Klipsi osuikin vahingossa Swankia päähän. 

- Kameramiehillä oli kasvojensa edessä muoviset suojukset, jotta he olisivat suojassa klipsiltä. Se oli todella vaarallista, minun täytyi jännittää se ja klipsin oli määrä singota kasvojeni ohi, näyttelijä muistelee. 

- Tällä kertaa ryömin sänkyä kohti, klipsi jää jumiin, vapautuu, lentää pääni ohi, osuu hänen päähänsä ja sivaltaa häntä päähän, Butler kuvailee. 

Näyttelijän mukaan kuvausryhmä oli välittömästi rynnännyt auttamaan Swankia ja hänet vietiin sairaalaan. 

- Oikeasti, kuvittele, että olemme studiossa ja yhtäkkiä kaikki ovat kadonneet ja minä istun siellä boksereissari, bootseissani ja sukissa itkien, Butler nauraa.

- Ajattelin vain, että 'säikäytin juuri Hilary Swankin. Puhkaisin melkein hänen silmänsä ja tein itsestäni idiootin, Butler summaa.

Lue myös: Ryan Reynolds vastasi Gerard Butlerin kommenttiin uutuuselokuvasta - "Voitteko uskoa?"

Lue myös: Hollywood-tähden talo tuhoutui maastopalossa - julkaisi lohduttoman kuvan

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat