Kuva: AOP

Michael Jacksonin esittäjä elämäkertaelokuvaan on valittu - ensimmäinen kuva julki

31.01.2023 11:15 - Iiro Myllymäki

Elokuvan roolin esittäjä löytyi perhepiiristä.

Popin kuningas Michael Jacksonin elämästä kertovaan elokuvaan on valittu pääosanesittäjä. Deadline paljastaa, että roolin on saanut Jacksonin veljenpoika Jaafar Jackson, 26. Jaafar on Jermaine Jacksonin poika. Jermaine vaikutti veljensä Michaelin kanssa The Jackson 5 -yhtyeessä.

Tuleva elämäkertaelokuva kulkee nimellä Michael. Sen ohjaa Antoine Fuqua, joka on ohjannut aiemmin muun muassa elokuvat Training Day ja Kuningas Arthur.

Jaafar Jackson ja Jermaine Jackson vuonna 2016 (kuva: AOP)

Deadline kertoo, että Jaafar Jackson on laulanut ja tanssinut 12-vuotiaasta lähtien. Jaafar on jakanut Instagramissa itsestään kuvan Michaeliksi sonnustautuneena.

”Nöyränä otan vastaan kunnian tuoda setäni Michaelin tarinan henkiin. Kaikille faneille ympäri maailman, me näemme pian”, Jaafar Jackson kirjoittaa päivityksessä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Michael-elokuvan ohjaaja ylistää Jaafarin taitoja.

- On todella jännittävää katsoa, miten Jaafar herättää Michaelin henkiin. Meillä oli hieno henkinen yhteys, kun tapasimme ensimmäisen kerran. Jaafarilla on luontainen kyky mukailla Michaelia, ja hänellä on hieno kemia kameran kanssa, Fuqua sanoo Varietylle.

Yksi tulevan elokuvan tuottajista on Graham King, joka on aiemmin nostanut Queenin ja Freddie Mercuryn tarinan tapetille vuoden 2018 menestyksekkäässä Bohemian Rhapsody -elokuvassa.

Elokuvastudio Lionsgaten mukaan elokuvassa käsitellään kaikkia puolia legendaarisen muusikon elämässä ja urassa. Näin ollen voi olettaa, että myös esimerkiksi Jacksonin mainetta tahrineet pedofiliasyytökset nostetaan esille. Elokuva tehdään kuitenkin yhteistyössä Jacksonin perikunnan kanssa, mikä on saanut jotkut pohtimaan, paljonko supertähden yksityiselämän kohuja käsitellään. Yhteistyö perikunnan kanssa antaa elokuvantekijöille oikeudet käyttää Jacksonin musiikkia, ja elokuvaan lupaillaankin näyttäviä musiikkikohtauksia.

Lue myös: Kim Kardashianin tytär huulisynkkaa Michael Jacksonin kappaletta TikTokissa - sonnustautui tekoviiksiin

Lue myös: Michael Jacksonin lapset muistavat isäänsä syntymäpäivän kunniaksi - jakoivat kuvia lapsuudestaan

Lähteet: Deadline, Metro, People

Kilpailut

Uusimmat