Kuva: YouTube / Solar

Uusi Risto Räppääjä -elokuva teki valtavan tuloksen - paras avaus koronasulun jälkeen

20.02.2023 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Tämä on koko perheen elokuva, jossa on jokaiselle jotakin. Olen todella iloinen siitä, että Risto Räppääjä tuo perheet yhteen sekä siitä, että perheet katsovat sen yhdessä elokuvateattereissa, ohjaaja Maria Sid iloitee.

Maria Sidin ohjaama Risto Räppääjä ja villi kone oli avausviikonloppunaan ylivoimaisesti Suomen katsotuin elokuva.

Elokuva tuli ensi-iltaan 17. helmikuuta 2023 ja on saanut tähän mennessä yli 38 520 katsojaa ennakoineen. Ensi-iltaviikonloppuna 17.-19.2.2023 elokuvalla oli kaikkiaan 31 395 katsojaa.

Kyseessä on koronasulun jälkeisen ajan paras kotimaisen elokuvan avausviikonlopun tulos sekä paras perhe-elokuvan avausviikonlopun tulos perjantai-sunnuntai-aikavälillä mitattuna.

Ohjaaja Maria Sid iloitsee tuloksesta.

- Tämä on koko perheen elokuva, jossa on jokaiselle jotakin. Olen todella iloinen siitä, että Risto Räppääjä tuo perheet yhteen sekä siitä, että perheet katsovat sen yhdessä elokuvateattereissa.

Elokuvan tuottaja Rimbo Salomaa on myös tyytyväinen avausviikonloppuun.

- Ensimmäisen viikonlopun katsojaluvut osoittavat sen, että Risto Räppääjä on edelleen voimissaan elokuvateattereissa. Tällaiset luvut kirkastavat kotimaisen elokuvan kokonaisnäkymää.”

Risto Räppääjä ja villi kone -elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoittamaan samannimiseen Tammen kustantamaan lastenromaaniin. Risto Räppääjä ja Nelli Nuudelipää seikkailevat tällä kertaa pelimaailmassa.

Lue myös: Jari Litmanen yllättää - näyttelee uudessa suomalaiselokuvassa

Lue myös: Kotimaisessa rikossarjassa murhaajaksi epäillään poliisin omaa lasta - rooleissa Samuli Edelmann ja Maria Sid

Lue myös: "Buukkaan kapakassa käynnit ":Maria Sid kertoo elämäntyylistään

Kilpailut

Uusimmat