Kuva: AOP / Shutterstock

Näyttelijä Tom Sizemorella ei ole toivoa - elämää ylläpitävät hoidot lopetetaan

01.03.2023 08:45 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Hiljattain aivovaltimopullistuman vuoksi sairaalahoitoon joutuneen Tom Sizemoren tilasta tiedotetaan myöhemmin lisää.

Hiljattain aivovaltimopullistuman vuoksi sairaalahoitoon joutuneen näyttelijä Tom Sizemoren, 61, perhe on päättänyt lopettaa näyttelijän elämää ylläpitävät hoidot. Asiasta kertoo näyttelijän manageri.

- Hänet löydettiin kotoaan kärsimästä aivovaltimopullistumasta, joka oli seurausta aivohalvauksesta. Siitä lähtien Tom on ollut kriittisessä tilassa, hän on ollut koomassa ja tehohoidossa, manageri toteaa lausunnossaan.

- Lääkärit ovat kertoneet perheelle, ettei toivoa enää ole ja lääkärit ovat suositelleet elämää ylläpitävien hoitojen lopettamista, managerin antamassa lausunnossa tiedotetaan tilanteesta.

Managerin mukaan perhe on päättänyt lopettaa elämää ylläpitävät hoidot ja asiasta tiedotetaan lisää myöhemmin.

Näyttelijä löydettiin kotoaan 18. helmikuuta saamansa sairaskohtauksen jälkeen.

Aivovaltimopullistuma eli aivoaneurysma tarkoittaa valtimon seinämän pullistumaa, joka aiheuttaa puhjetessaan aivoverenvuodon. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten ylläpitämän Terveyskylä-verkkosivuston mukaan noin kahdella prosentilla suomalaisista, eli 100 000 - 150 000 suomalaisella on puhkeamaton aneurysma.

Sizemore tunnetaan erityisesti roolistaan Mike Horvathina Steven Spielbergin ohjaamassa, vuonna 1998 ilmestyneessä Pelastakaa sotamies Ryan -sotaelokuvassa. Hän on esiintynyt myös muun muassa Natural Born Killers -, Pearl Harbor -, sekä Heat -elokuvissa.

Sizemorella on 17-vuotiasta lasta yhdessä Janelle McIntiren kanssa.

Lue myös: Pelastakaa sotamies Ryan -elokuvasta tunnettu Tom Sizemore sairaalahoitoon - tila on kriittinen

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat