Kuva: All Over Press

Macklemore retkahti 14 raittiin vuoden jälkeen - "Olen toipuva alkoholisti"

04.03.2023 19:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Nyt räppäri yrittää rakentaa luottamusta itseensä uudelleen ja keskittyä toipumiseen.

Räppäri Macklemore eli Benjamin Haggerty, 39, avautui The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -show'ssa alkoholiongelmastaan ja siitä, miten koronaikana räppäri ratkesi harmikseen jälleen juomaan usean raittiin vuoden jälkeen. Koronan iskiessä koko maailma pysähtyi hetkeksi ja pandemia-aika sai Macklemoren tarttumaan jälleen pulloon. 

- Olen ollut viimeiset 14 vuotta toipuva alkoholisti, artisti aloittaa.

Kun korona pisti yhteiskunnan säppiin eivätkä fyysiset kokoontumiset olleet enää mahdollisia, joutui artisti kiperän tilanteen eteen.

- Iso osa toipumistani on fyysisesti käydä 12 askeleen ohjelmassa ja kun ne loppuivat olin todella yksin. Silloin addiktioni alkoi huhuilemaan, että 'Hei, tämä on hullua. Maailma on pysähtynyt, voit taas päihtyä'. Lopulta lopetinkin tekemästä asioita, jotka estivät minua päihtymästä ja aloin kuunnella sitä ääntä, Macklemore selittää. 

Retkahdus oli räppärin mukaan tuskallinen kokemus ja nyt hän yrittääkin opetella taas luottamaan itseensä uudelleen.

- Teen parhaani ja teen virheitä. Myös tulevaisuus tuo tullessaan jotain virheitä, mutta haluan pystyä jakamaan ne ihmisten kanssa, joita rakastan.

Voit katsoa haastattelun alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Paperi T -fanit huomio! Räppäriltä tulossa vihdoin uusi albumi

Lue myös: Käärijän "härski" UMK-voittoesitys oli vähällä olla aivan toisenlainen, hätäpalaveri muutti kaiken - "Se olisi ollut tosi kliseinen"

Lue myös: Näyttelijä Jansen Panettieren kuolinsyy selvisi - menehtyi vain 28-vuotiaana

Lähde: YouTube

Kilpailut

Uusimmat