Kuva: All Over Press

Cara Delevingne rehellisenä raitistumisestaan: "On tietysti ylä- ja alamäkiä"

09.03.2023 22:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Delevingne muistuttaa, ettei raitistuminen ole täysin yksinkertaista.

Huippumalli Cara Delevingne, 30, on avautunut huonosta voinnistaan ja sen jälkeisestä raitistumisestaan. Huoli huippumallin hyvinvoinnista heräsi mediassa, kun Delevingnesta levisi viime vuonna huolestuttavan näköisiä paparazzikuvia, joissa malli näytti todella huonovointiselta. 

- En ollut nukkunut. En ollut kunnossa, Delevingne sanoo. 

- Se on sydäntäsärkevää, koska luulin, että minulla on hauskaa, mutta jossain vaiheessa huomaisin, että 'okei, en näytä hyvinvoivalta'. Joskus tarvitset herätyksen todellisuuteen, joten siinä mielessä ne kuvat ovat jotain, mistä voin olla kiitollinen. 

Päihteet olivat aiemmin toimineet huippumallin pakokeinona todellisesta maailmasta, mutta vahingollinen kierre ei voinut jatkua loputtomiin. Malli kertoo hakeneensa aiemmin apua pikaisista "retriiteistä", mutta niissä ei kuitenkaan koskaan ehditty pureutumaan syvempiin ongelmiin. Delevingne ymmärsikin, että 12 askeleen ohjelma voisi tulla tarpeeseen ja näin matka kohti raitistumista sai alkaa. 

- Tällä kertaa ymmärsin, että 12-vaiheinen hoito oli parasta ja sitä ei pitäisi hävetä. Yhteisö teki valtavan muutoksen. Addiktion vastakohta on yhteys.

- Tässä prosessissa on tietysti ylä- ja alamäkiä, mutta olen alkanut ymmärtää niin paljon. Ihmiset haluavat tarinani olevan sellainen, jossa sanon vain: "Katso, minä olin addikti, ja nyt olen raittiina ja siinä se." Ei se ole niin yksinkertaista. Se ei tapahdu yhdessä yössä. Tietysti haluan asioiden olevan välittömiä – mielestäni erityisesti tämä sukupolvi haluaa asioiden tapahtuvan nopeasti – mutta minun on täytynyt kaivaa syvemmälle, Delevingne pohtii.

Lue myös: Huippumalli kerrytti 100 miljoonan omaisuuden ennen 30-vuotispäiväänsä

Lue myös: Cara Delevingne suree, ettei lapsuudessa ollut HLBTQ+-roolimalleja: "Olisin vihannut itseäni vähemmän"

Lue myös: Cara Delevingnen biletyyli on vertaansa vailla - inspiroidu räväkästä lookista

Lähde: E! News, Vogue

Kilpailut

Uusimmat