Kuva: AOP

Johnny Depp muutti maaseudulle - kertoo nyt, mikä siinä on parasta

28.03.2023 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Viime vuosien aikana Depp on muuttanut maatilalle pysyvästi ja jättänyt Hollywoodin vilinän taakseen. Depp sanoo, että Englannissa asumisessa on monia hyviä puolia.

Näyttelijä Johnny Depp, 59, osti vuonna 2014 13 miljoonalla punnalla, eli noin 14,7 miljoonalla eurolla, maatilan Somersetista Lounais-Englannista. 

Viime vuosien aikana Depp on muuttanut maatilalle pysyvästi ja jättänyt Hollywoodin vilinän taakseen. Depp sanoo, että Englannissa asumisessa on monia hyviä puolia.

- Pystyn käydä kaupoissa ilman, että ihmiset piirittävät minut ja vaativat selfieitä. Minua ei haittaa, että ihmiset haluavat jutella ja pyytää nimikirjoituksia, mutta en kaipaa sellaista huomiota silloin, kun vietän aikaa perheeni kanssa. Britit ovat kohteliaita ja tervehtivät sinua kuin naapuria eivätkä tilanteet mene niin sanotusti yli, Depp kertoo Somerset Life -lehdelle.

Depp myöntää, että on ujo ihminen.

- Pystyn olemaan Somersetissä oma itseni, sillä olen aika ujo ihminen. Se on mahtavaa.

Depp omistaa edelleenkin useita eri asuntoja ympäri maailman. Sille on syynsä.

- Minusta on ihanaa olla paikoissa, joissa on viehätysvoimaa. Minulla on monia asuntoja monissa eri paikoissa ja jokaisella on eri tarkoituksensa. 

Depp nousi valtavaan suosioon viimeistään Pirates of the Caribbean -elokuvien myötä. Vastikään elokuvien tuottaja pohti sitä, voisiko Depp palata Jack Sparrow -merirosvorooliin. Voit lukea lisää täältä. 

Lue myös: Voisiko Johnny Depp palata Pirates of the Caribbean -elokuviin? Tuottajalla mielipide

Lue myös: HBO-sarjan kerrotaan muuttuneen "kidutuspornoksi" - päätähti Lily-Rose Depp kommentoi syytöksiä

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat