Kuva: AOP

Samu Haber täytti 47 vuotta - "En tiennyt että voin olla näin onnellinen"

03.04.2023 12:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Inspiraatio iski muusikkoon ja hän teki syntymäpäivänään myös uuden biisin.

Laulaja ja lauluntekijä Samu Haber täytti eilen 2. huhtikuuta 47 vuotta. Syntymäpäivä herätti muusikossa inspiraation ja hän kertoo tehneensä syntymäpäivänään ensitöikseen uuden biisin. 

"Kun heräsin tänään omaan synttäripäivääni, mun päässä soi uusi ihmeellinen melodia ja oli pakko mennä suoraan sängystä pianolle. Biisi osui syvälle ja päästin muutaman kyyneleen onnesta kun se valmistui. Biisin nimi on “Elämä on” ja ehkä pääsen esittämään sen joskus teille", Haber kirjoittaa. 

Haberin mukaan on uskomatonta, miten hän edelleen kaikkien vuosien jälkeen inspiroituu uusista lauluista ja elämästä. Kaiken kaikkiaan muusikko kertoo olevansa todella onnellinen.

"Tänään aloitan taas uuden seikkailun auringon ympäri. Iloitsemaan ja pettymään. Oppimaan, itkemään ja nauramaan niin että vatsaan sattuu. Terveenä ja tunne siitä, että ympärillä on ihmisiä jotka rakastaa mua ilman tätä kaikkea - ja sen kanssa. Keuhkoihin ilmaa ja sydän auki. En tiennyt että voin olla näin onnellinen", muusikko iloitsee. 

Haber on julkaissut tekstin kylkiäisenä kasan vauhdikkaita kuvia, joissa Haber muun muassa syö tyytyväisenä hattaraa.  

Voit katsoa julkaisun alta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Haber on tehnyt pitkän matkan musiikin parissa. Hän teki pitkän uran yhtyeensä Sunrise Avenuen parissa ja se onkin yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä suomalaisyhtyeistä ulkomailla. Sunrise Avenue esitti viimeisen keikkansa vuonna 2022 ja sittemmin Haber on luonut soolouraa Suomessa. 

Lue myös: Levy-yhtiöstä annettiin Samu Haberille uran alussa erikoinen kielto - kohtaaminen hotellin hississä vahvisti miehen oman kannan

Lue myös: Samu Haber pelkäsi Sunrise Avenuen tekevän suuren virheen sinkun julkaisussa - tulikin valtava hitti

Kilpailut

Uusimmat