Kuva: Nelonen/Lars Johnson

TIS-Mira voitti body fitneksen SM-kultaa - katso kuvat

03.04.2023 20:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Mira Ahola menestyi Fitness Classic -kilpailussa Vantaalla.

Temptation Island Suomen 7. kaudelta tutuksi tullut Mira Ahola on voittanut body fitneksen SM-kultaa. Fitness Classic -kilpailu järjestettiin viime viikonloppuna Vantaalla.

"Voitin!! Tai pikemminkin me voitimme", Ahola hehkuttaa Instagram-julkaisussaan kiittäen koko tiimiään.

Aholalle on sadellut onnitteluita somessa.

"Herranjestas, näin sivusta matkaa temppareista asti seuranneena. Olet ollut aina innostava seurattava ja oot onnistunut tuomaan lajin harrastamiseen jotenki terveen lähestymistavan. Kaiken tuon duunin jälkeen olet tämän ansainnut."

"Ihan hirmuisesti onnea", kommenteissa iloitaan.

Voit katsoa Aholan julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ahola on jakanut someseuraajilleen paljon materiaalia fitnessmatkastaan. Hän on näyttävien kuvien lisäksi myös kirjoittanut paljon omista henkilökohtaisista kokemuksistaan lajiin liittyen. Hän on halunnut muistuttaa seuraajiaan muun muassa itsetuntemuksen tärkeydestä.

"Sinun täytyy tietää omat jaksamisen rajat ja osata pitää niistä kiinni. Jos homma ei toimi, on parempi jättää kisat väliin ja toipua, kuin runnoa läpi harmaan kiven, koska sen eteen on jo nähty vaivaa. Terveys on tärkein", Ahola on kirjoittanut yhdessä julkaisussaan.

Ahola ja hänen silloinen kumppaninsa Valto, nähtiin viettelysten saarella vuonna 2020. Pari päätyi kauden loppupuoliskolla eroon Aholan petettyä kumppaniaan sinkkuna lomailleen Markuksen kanssa. Ahola ja Markus ovat pitäneet yhtä kauden loputtua.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -sarjan Niinan ja Larin esikoinen sai nimen - "Haluttiin joku voimakas nimi"

Lue myös: Maria Veitola puhuu nyt kohauttaneesta Andy McCoy -jaksosta: "Yksi raskaimmista reissuistani"

Kilpailut

Uusimmat