Kuva: MTV

Maria Veitola puhuu nyt kohauttaneesta Andy McCoy -jaksosta: "Yksi raskaimmista reissuistani"

30.03.2023 17:15 - Iiro Myllymäki

Maria Veitola kertoo Instagramissa, miten toipui ikävästä kokemuksestaan Andy McCoyn kanssa.

Toimittaja ja juontaja Maria Veitolan, 50, viimeisimmässä Yökylässä Maria Veitola -jaksossa vieraana on rokkarilegenda Andy McCoy, 60. McCoyn käytös Veitolaa kohtaan on noussut suureksi puheenaiheeksi, ja nyt Veitola ottaa kantaa siihen itse.

Jaksossa McCoy tylyttää Veitolaa kovasanaisesti.

- Miksi sä annat itsestäsi aina niin huonon kuvan? Kylmäverinen bitch. Niin jengi kelaa, McCoy toteaa muun muassa yhdessä kohtaa Veitolalle.

Veitola puhuu jaksosta Instagram-päivityksessä. Hän kertoo, mistä idea McCoyn ja tämän taiteilijaystävän Sofia Zidan ottamiseen mukaan ohjelmaan syntyi.

Näin Andyn yhdessä herttaisen ja lahjakkaan Sofia Zidan kanssa keikalla viime syksynä Superwood-festivaaleilla, ja kiinnostuin heidän kollegiaalisesta suhteestaan. Halusin tutustua heihin paremmin ja ymmärtää, mikä tätä taiteilijakaksikkoa yhdistää musiikin ja kuvataiteen lisäksi”, Veitola kirjoittaa.

Nainen jatkaa kertomalla yökyläreissun raskaudesta.

”Olen yökyläillyt tähän mennessä jo lähes sadan tunnetun ihmisen luona ja tämä marraskuinen yökyläily on ollut yksi raskaimmista reissuistani. Osasimme toki aavistaa, että Andyn kanssa voi olla haastavaa, ja valmistauduimme kuvauksiin huolellisesti. Hänen hyökkäävyyteensä pääsi kuitenkin yllättämään. Andy pyysi toisena päivänä anteeksi käytöstään, joka on toki inhimillinen ele. Jouduin kuitenkin huomaamaan, ettei anteeksipyyntö vie ahdistavaa kokemusta pois mielestä tai kehosta”, Veitola kirjoittaa.

Hän kertoo monen esittäneen hänelle huolestuneita kommentteja, miten hän on toipunut kokemuksesta. Veitola antaa tähän vastauksen.

”Turvallisten, lempeiden läheisten ja ammattimaisen keskusteluavun tuella. Toivon, että myös sinä saat tukea ja apua, jos kohdallesi osuu vastaavia tunnelmia ja tilanteita”, Veitola kirjoittaa.

Koko päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Jakso nähdään tänään torstaina MTV3-kanavalla kello 21, ja se on jo katsottavissa MTV Katsomossa.

Lue myös: Andy McCoy haukkuu Maria Veitolan pystyyn tv:ssä - "Pidä vain turpasi kiinni"

Lue myös: Maria Veitolan 50-vuotissynttäreillä oli osuva teema - katso kuvat julkkisten ilakoivista tyyleistä

Kilpailut

Uusimmat